Ψάχνει τον αντί-Ρόβα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καζναφέρης και Καλογέρης οι δύο βασικοί υποψήφιοι

Ο ΑΡΗΣ αρχίζει αύριο την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (12/03) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται να αποφασίσει για το κενό που δημιουργεί η απουσία του Ρόβα.

Ο 32χρονος μέσος δεν υπολογίζεται λόγω καρτών και ο «Αναστό» πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του, με τους Καζναφέρη και Καλογέρη να είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να αποτελέσουν τον παρτενέρ του Τάτου στα χαφ.

Ο πρώτος προέρχεται από μία καλή εμφάνιση απέναντι στην Χρυσούπολη και στον διπλό ρόλο που είχε, βοηθώντας τόσο στον άξονα όσο και στην δεξιά πλευρά. Από την άλλη ο Καλογέρης βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση, λειτουργεί πολύ καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δεν διαθέτει όμως τις ίδιες αρετές και επιθετικά. 

Ενα μακρινό σενάριο είναι να αγωνιστούν αμφότεροι και ο Τάτος να παίξει στην δεξιά πλευρά, όπως έγινε δηλαδή σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με τον Νέστο, πριν μπει ο Ντούνης στο ματς. Ολα αυτά, μαζί και με την υπόλοιπη ενδεκάδα, θα ξεκαθαρίσουν στις προπονήσεις των επόμενων τριών ημερών.

Προτεινόμενα Άρθρα