Στροφή από αύριο στην Καλαμαριά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι αναφέρει η σημερινή ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος

Προπόνηση για ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον ΑΡΗ, όπως συνηθίζεται άλλωστε κάθε Τρίτη.

Το ραντεβού όλη της ομάδας έχει δοθεί για αύριο το πρωί στο Ρύσιο, για να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει του Σαββατιάτικου (12/03) αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναφέρει: «Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Για αύριο, Τετάρτη, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οπότε και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (12/03, 15:00) στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Καλαμαριάς επανέρχεται ο Πασχάλης Μελισσάς (εξέτισε την ποινή του), ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βασίλης Ρόβας (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες)».

Προτεινόμενα Άρθρα