Από πρώην… άλλο τίποτα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία μικρή… παροικία πρώην «κίτρινων» έχει δημιουργηθεί στον Απόλλωνα

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΑΡΗΣ θα επιστρέψει στο γήπεδο της Καλαμαριά μετά από δέκα χρόνια για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Παράλληλα όμως, θα βρει μπροστά τους και αρκετούς γνώριμους. 

Από το καλοκαίρι μέχρι και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι «πόντιοι» έχουν δημιουργήσει μία μικρή… παροικία πρώην παικτών του ΑΡΗ. Και δεν είναι λίγοι, αφού μιλάμε για έξι ενεργούς παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας, έναν που δοκιμάστηκε όμως δεν πρόλαβε, αλλά και έναν με μακρά πορεία στον σύλλογο, που πλέον υπηρετεί το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Ας ξεκινήσουμε από τον τελευταίο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή, τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα από φέτος. Ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας έχει περάσει δύο φορές από τον ΑΡΗ. Η πρώτη ήταν την τετραετία 2005-09. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε ως προπονητής τερματοφυλάκων, στη συνέχεια όμως και με την παρουσία της ομάδας στην Γ’ Εθνική, φόρεσε ξανά τα γάντια του πριν αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση μετά από λίγους μήνες. Και πάμε στους ενεργούς…

Από τους έξι πρώην παίκτες του ΑΡΗ που αγωνίζονται στην Καλαμαριά, οι τέσσερις έχουν περάσει από τα τμήματα υποδομής των «κίτρινων». Ο λόγος για τους Αγτζίδη, Σιμψερή. Νταμαρλή και Πολιανίδη. Με εξαίρεση τον τελεταίο, οι υπόλοιποι είχαν προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα. Κανούλας και Τσουκάνης είχαν αποκτηθεί με μεταγραφή, ενώ ο Βιλανάκης είχε δοκιμαστεί το καλοκαίρι του 2014, αλλά δεν εντάχθηκε στο ρόστερ λόγω παλαιότερων του αναρτήσεων στο Facebook σχετικά με τον ΑΡΗ. 

Προτεινόμενα Άρθρα