Σταθερός και… καθαρός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τους πιο σταθερούς παίκτες του ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα

Στην διάρκεια της φετινής σεζόν έχουμε δει στην ενδεκάδα του ΑΡΗ να γίνονται αρκετές αλλαγές προσώπων. Αλλες φορές λόγω τραυματισμών, άλλες λόγω τιμωριών και άλλες λόγω ντεφορμαρίσματος κάποιων παικτών. 

Οι παίκτες που έχουν γενικά μία σταθερή θέση στην ενδεκάδα δεν είναι πολλοί και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται δίχως αμφιβολία ο Χρήστος Ιντζίδης. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και από το ντεμπούτο απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 4 Νοεμβρίου, δεν έχει βγει από την ενδεκάδα παρά μόνο σε ένα παιχνίδι, απέναντι στον Εβρο Σουφλίου. 

Ο Ιντζίδης μετράει 16 συμμετοχές (10 στον 1ο γύρο και 6 στον 2ο γύρο) και μάλιστα όλες «γεμάτες», δηλαδή 90λεπτά. Στοιχείο που δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπο του από τον Νίκο Αναστόπουλο. Με σταθερή παρουσία στα μετόπισθεν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, ενώ έχει βρει και τρεις φορές δίχτυα, την ίδια ώρα που κανένας άλλος αμυντικός δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ.

Ακόμη ένα αξιοσημείωτο στοιχείο της φετινής παρουσίας του Ιντζίδη, είναι ότι δεν έχει δεχθεί ούτε μία κίτρινη κάρτα. Επίσης ο μοναδικός σε σχέση με την υπόλοιπη άμυνα. Και αν συνυπολογίσουμε ότι μετράει 16 παιχνίδια χωρίς να «κιτρινιστεί», δείχνει αρκετά…

Προτεινόμενα Άρθρα