Κίνδυνος για Ρούνεϊ ενόψει Euro

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο τραυματισμός και η υποτροπή του Γουέιν Ρούνει έχουν θορυβήσει τον Ρόι Χόγκσον

Ο επιθετικός της Μάμντσεστερ Γιουνάιτεντ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο κι ενώ η επιστροφή του αναμενόταν για τις αρχές Απρίλη μία υποτροπή θα πάει την επανεμφάνισή του πιο πίσω. 

Με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει ο Ρούνεϊ αναμένεται να γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές του Μαΐου, κάτι που τελικά ίσως βάλει την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Euro σε κίνδυνο.

Ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόγκσον έχει καταστήσει σαφές πως στην αποστολή των «Λιονταριών» θα βρίσκονται παίκτες οι οποίοι είναι απόλυτα υγιείς, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει τίποτα κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι άγνωστο αν ο Ρούνεϊ θα είναι στις αρχές Μαΐου 100% έτοιμος έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο, κάτι που βάζει ερωτηματικά όσον αφορά τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του καλοκαιριού.

Φυσικά τη δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα δεν φαντάζει οριστικό με τον Άγγλο επιθετικό να ελπίζει πως από εδώ και στο εξής η αποθεραπεία του θα κυλήσει ομαλά και θα προλάβει να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας στο Euro.

Προτεινόμενα Άρθρα