Συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα μετά από συνάντηση με Μπέο!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Εκβίαζε τον Αχιλλέα Μπέο ώστε να λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 500 ευρώ

Σοκ στον Βόλο μετά την καταγγελία του αιρετού Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου για εκβιασμό από ραδιοφωνικό παραγωγό της πόλης που απαιτούσε να λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 500 ευρώ ώστε να σταματήσει την «επιθετική» πολιτική εναντίον του.

Μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνελήφθη με προσωμειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του και σχηματίστηκε ήδη η σχετική δικογραφία, με τη συνέχεια να δίνεται από την Εισαγγελία. 

Μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος αναμενόταν να παραχωρήσει εντός της ημέρας συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της πόλης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (07-04-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εκβίαση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 57χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο δράστης απαιτούσε να λαμβάνει μηνιαίως το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, προκειμένου να σταματήσει την καταγγελτική και δυσφημιστική συμπεριφορά σε βάρος του.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση σήμερα στο Βόλο, ο 57χρονος παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (500) ευρώ στον 49χρονο, ο όποιος συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή του ποσού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Προτεινόμενα Άρθρα