«Σημαντικό να αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Καθημερινά βελτιώνομαι και συλλέγω εμπειρίες»

Ο Κύριακος Μαζουλουξής ήταν ίσως το νέο πρόσωπο της ενδεκάδας του ΑΡΗ προχθές, το οποίο τράβηξε πάνω του και τα περισσότερα βλέμματα. 

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας, μιλώντας για αυτή την εμπειρία και τη δουλειά του γενικότερα φέτος.

Για το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι για φέτος: «Ο κ. Αναστόπουλος, μου έδωσε την ευκαιρία την ευκαιρία να αγωνιστώ και ως βασικός για πρώτη φορά φέτος. Προσπάθησα να είμαι συνεπής στα καθήκοντα μου και να κάνω αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής και. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την ομάδα και νικήσαμε».

Για το πως ένιωσε που αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Σίγουρα για ένα νεαρό παιδί, είναι σημαντική εμπειρία να αγωνίζεται στο γήπεδο μίας μεγάλης ομάδας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το κίνητρο που του δίνει η πρώτη του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι για φέτος: «Από την αρχή της χρονιάς, προσπαθώ καθημερινά στις προπονήσεις και το ίδιο θα κάνω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα δουλέψω περισσότερο, για να μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου».

Για τα όσα έχει μάθει φέτος από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ: «Οταν προπονείσαι με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πολύ σημαντικό. Καθημερινά μέσα από την βοήθεια τους, βελτιώνομαι και συλλέγω εμπειρίες».

Για το γεγονός ότι δεν έδειξε άγχος και κράτησε αρκετά την μπάλα στα πόδια του: «Προσπαθώ να έχω την κοντινή πάσα και αν μου δίνεται η ευκαιρία να ανεβαίνω και να προωθώ το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα