Ανανεώνει ο Τότι!

από AllAboutARIS

Αιώνια πιστός ο Φραντσέσκο Τότι

Η έλευση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην Ρώμη και την τεχνική ηγεσία της ομάδας της «Αιώνιας Πόλης» προκάλεσε μερικές… αναταράξεις στο εσωτερικό του συλλόγου, καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν έδειξε να υπολογίζει και πολύ στις υπηρεσίες του εμβληματικού ηγέτη της Ρόμα. Ο Φραντσέσκο Τότι δεν πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τις σχέσεις των δύο ανδρών να μην είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως ο διεθνής άσος, είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα και να αναζητήσει τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην «Gazzetta dello Sport» τις τελευταίες ώρες παρουσιάστηκε ανατροπή δεδομένων, καθώς ο Τζέιμς Παλότα και ο Φραντσέσκο Τότι κατέληξαν σε συμφωνία και θα επεκταθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή για μία ακόμα σεζόν.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το βράδυ της Δευτέρας (2/5) μετά το τέλος του αγώνα με την Τζένοα για την 36η αγωνιστική, προκειμένου να γίνουν οι ετοιμασίες και στην τελευταία υποχρέωση της Ρόμα στο Ολίμπικο για τη φετινή σεζόν, κόντρα στην Κιέβο, να… γιορταστεί η παραμονή του Φραντσέσκο Τότι στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα