«Εμείς κερδίσαμε δυο φορές την Ατλέτικο»!

από AllAboutARIS

«Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές σε αυτό το γήπεδο»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR φιλοξενήθηκε ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ, Νίκος Λαζαρίδης, στο πλαίσιο και του αυριανού φιλικού που θα συμμετάσχει και ο ίδιος.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ίδιο;

«Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, εμείς έχουμε τελειώσει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας και μας δόθηκε η ευκαιρία με το κάλεσμα του Χαβίτο για αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε.»

Για την επιθυμία του Χαβίτο να γίνει θεσμός αυτό το παιχνίδι

«Μακάρι να γίνει θεσμός και να γίνεται κάθε χρόνο, αφού είναι για καλό σκοπό, πρέπει να γίνονται τέτοια παιχνίδια, να υπάρχει μια ενότητα και μια βοήθεια προς αυτά τα ιδρύματα. Εμείς είπαμε κατευθείαν το ναι στο κάλεσμα του Χαβίτο και θα είμαστε εκεί,  αφού δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες μας.»

Για την ευχαρίστηση να παίζει στο γήπεδο του ΑΡΗ

«Εννοείται είναι ευχάριστο,  έχω περάσει πολλές καλές στιγμές σε αυτό το γήπεδο και πιστεύω ο κόσμος  να έρθει και αυτός με την σειρά του στο γήπεδο και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παικτών.»

Για τι σκέψεις που κάνει βλέποντας την Ατλέτικο να κάνει τέτοιες πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια

«Όταν παίζει η Ατλέτικο πάντα θυμόμαστε εκείνο το παιχνίδι, ήταν μεγάλη επιτυχία τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για τον ΑΡΗ. Την κερδίσαμε 2 φορές την Ατλέτικο και όταν βλέπεις ότι η ομάδα που έχεις παίξει αντίπαλος και μάλιστα την έχεις κερδίσει και τις 2 φορές, νιώθεις πολύ όμορφα.»

Για την πορεία του ΑΡΗ τότε σε σχέση με τα 2-3 τελευταία χρόνια

«Του ΑΡΗ δεν του αρμόζει ούτε η Β ούτε η Γ Εθνική, οφείλει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν, όμως πρέπει να μείνουν στο παρελθόν αυτά, η ομάδα έχει ήδη ανέβει στην Β εθνική και με μια καλή προσπάθεια από όλους τους διοικούντες στην ομάδα να ανέβει χωρίς πρόβλημα στην Σούπερ Λιγκ.»

Για τον ίδιο και το μέλλον του

«Όσο είμαι καλά, υγιής και μπορώ να προσφέρω,  θα συνεχίσω να παίζω ακόμη δεν έχω σκεφτεί να σταματήσω. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να κάνεις θυσίες και νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω μια στάνταρ πορεία και την ακολουθώ , πιστεύω μπορώ ακόμη να αγωνιστώ σε μεγάλο επίπεδο.»

Για το αν άργησε για τον ίδιο η καταξίωση

«Όχι, είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω πετύχει. Ο κάθε ποδοσφαιριστής κρίνεται από αυτά που πετυχαίνει μέσα στο γήπεδο, τώρα έιτε νωρίς είτε αργά, πάνω από όλα πρέπει αν λέμε ευχαριστώ που φτάσαμε ως εδώ και είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μου.»

Για τις σκέψεις του για μετά το ποδόσφαιρο

«Ακόμη είναι νωρίς για να σκεφτώ κάτι τέτοιο, σίγουρα θέλω να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά θα το σκεφτώ μόλις σταματήσω οριστικά για κάτι τέτοιο.»
Για το αν μπορεί να υπάρξει Λέστερ στην Ελλάδα

«Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα, απλά είναι διαφορετικό το επίπεδο της Αγγλίας, της Ισπανίας με την Ελλάδα. Πιστεύω όμως για να δούμε κάτι τέτοιο πρέπει να περάσουν μερικά χρόνια. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο, καθώς για να «χτυπήσει» μια ομάδα τον Ολυμπιακό που είναι εδώ και χρόνια πρωταθλητής  πρέπει αν επενδύσει, πρέπει να πάρει παίκτες καλούς για διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια και όλοι συμβιβάζονται ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και παλεύουν για τις παρακάτω θέσεις.»

Για το αυριανό φιλικό και το γεγονός ότι θα έχει επιθετικό στην ομάδα του το Νίκο Ανστόπουλο

«Είναι καλό να γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι για καλό σκοπό και θα είναι καλό να έρθει και ο κόσμος και εμείς είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε στο Χαριλάου και θα βοηθήσουμε αυτά τα ιδρύματα και τα παιδιά.»

Προτεινόμενα Άρθρα