Βραβείο… χρυσής αλλαγής!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ουσιαστικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο έμπειρος επιθετικός

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο ΑΡΗΣ δυσκολεύτηκε στο γκολ παρά τις αρκετές και κλασσικές ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει. Πάλι όμως βρήκε την λύση από τον πάγκο και από τον… συνήθη ύποπτο. Ο λόγος φυσικά για τον Λεωνίδα Κυβελίδη.

Ο 30χρονος επιθετικός πέρασε στον αγώνα στο 74ο λεπτό και χρειάστηκε 19 λεπτά για να δώσει την λύση στο σκοράρισμα και να δώσει την νίκη στον ΑΡΗ. Ενα έργο που τοι φίλοι του ΑΡΗ έχουν ξαναδεί φέτος. 

Δε είναι η πρώτη φορά που ο Κυβελίδης αποδεκνύεται καθοριστικός για τον ΑΡΗ. Στον αγώνα με το Αγιονέρι στο Κιλκίς, μπήκε στο 67′ αφού ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε και χάρισε στους «κίτρινους» τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο έγινε και στον Λαγκαδά, όταν πέρασε στο 72′ στο παιχνίδι και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, για να βρει δίχτυα στο 87′ και να διαμορφώσει το τελικό 2-3. Αν προσθέσουμε και τον χθεσινό αγώνα, τότε μιλάμε για εννέα βαθμούς με την… σφραγίδα του Κυβελίδη, ο οποίος κερδίζει εύκολα το βραβείο της… χρυσής αλλαγής στον φετινό ΑΡΗ. Ασχετα αν πρόκεται για έναν παίκτη που θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί ως βασικός.

Προτεινόμενα Άρθρα