Στο εδώλιο και ο Νεϊμάρ

από AllAboutARIS

Δεν τα πάνε καλά με τους νόμους της Ισπανίας οι παίκτες της Μπατσελόνα

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής των Καταλανών θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Η ιστορία δεν είναι καινούργια, ωστόσο οι ισπανικές δικαστικές αρχές με την εισήγησή τους φέρνουν και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Όπως μετέδωσε ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός εκτός από τον Νεϊμάρ θα απαγγελθούν κατηγορίες επίσης στον πατέρα του, στη μητέρα του, στους πρώην προέδρους της Μπαρτσελόνα κια της Σάντος, Σάντρο Ροσέλ και Οντίλιο Ροντρίγκες αντίστοιχα, στη Μπαρτσελόνα και στη Σάντος, αλλά και στην εταιρεία που έχουν συστήσει οι γονείς του ποδοσφαιριστή. 

Εναντίον τους θα απαγγελθούν κατηγορίες για διαφθορά. Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις κατηγορίες της επενδυτικής εταιρείας DIS, που θα έπρεπε να εισπράξει το 40% του ποσού της μεταγραφής. Η εταιρεία έλαβε 17,1 εκατομμύρια ευρώ, όμως η έρευνα έδειξε ότι η μεταγραφή κόστισε 83,3 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται να έχει αποδεχθεί το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ, βρίσκεται εδώ και καιρό υπό διερεύνηση, μετά από καταγγελία μέλους της ομάδας για πιθανή υπεξαίρεση χρημάτων. Ο πρώην πρόεδρος Ροσέλ είχε δηλώσει ότι σκοπός του πρώτα από όλα είναι η υπεράσπιση της εικόνας της ομάδας και υποστήριξε ότι απειλήθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο καταλανικός σύλλογος είχε αρνηθεί σε πρώτη φάση να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, επικαλούμενος τη συμφωνία εχεμύθειας με την οικογένεια του παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα