Σκέψεις για αξιοποίηση του Τζέραρντ στην Αγγλία

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έντονες σκέψεις για ενεργοποίηση του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ σε σημαντικό πόστο στην Εθνική

Το ΣΟΚ του αποκλεισμού από την Ισλανδία έφερε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φιλάθλων της Αγγλίας. Τα “λιοντάρια” απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους στο EURO της Γαλλίας και η κριτική είναι κάτι παραπάνω από έντονη στο “νησί”. 

Μετά και την παραίτηση του Ρόι Χάντσον από τον πάγκο της Εθνικής, η ονοματολογία για τον διάδοχό του είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα στο “νησί”. Εκτός όμως από τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδος, η Ομοσπονδία έχει να επιλέξει και τα ονόματα που θα πλαισιώσουν την νέα προσπάθεια αναγένησης της Εθνικής. 

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, και ένα από τα πιο καυτά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, τόσο λόγω ισχυρού brand name, όσο και λόγω των εμπειριών που έχει συλλέξει αγωνιζόμενος από 17 ετών σε υψηλό επίπεδο, είναι αυτό του Στίβεν Τζέραρντ. Ο πρώην άσσος της Λίβερπουλ ποτέ δεν απογοήτευσε τους φίλους των “λιονταριών” και εικάζεται πως έχει το ειδικό βάρος για να αναλάβει πόστο στην ομάδα και να βοηθήσει στον νέο σχεδιασμό. 

Μένει να δούμε αν η Αγγλική ομοσπονδία θα πάρει την απόφαση και αν ο παίκτης είναι “ζεστός” στο να αναλάβει ένα τόσο υπεύθυνο και συνάμα γεμάτο ρίσκο πόστο.

Προτεινόμενα Άρθρα