Αναβάλει και το Κύπελλο ο Κοντονής!

από AllAboutARIS

Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τα δύο προγραμματισμένα για τις 30 και 31 Αυγούστου ματς της 1ης φάσης του Κυπέλλου, όμως η παρέμβαση της Πολιτείας ήταν για ακόμη μια φορά άμεση, με τον Σταύρο Κοντονή να αποφασίζει την αναβολή και αυτής της διοργάνωσης!

Δύο ματς της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν προγραμματισμένα για τις 30 και 31 Αυγούστου και συγκεκριμένα τα Παναιγιάλειος – Σπάρτη και ΟΦΗ – Αχαρναϊκός, αντίστοιχα. Για αυτά τα δύο παιχνίδια, η ΕΠΟ έκανε κανονικά τους ορισμούς διαιτητών, στέλνοντας τον Γιώργο Μιχαϊλίδη στο Αίγιο και τον Σπύρο Σταθόπουλο στο Ηράκλειο. 

Ωστόσο, η παρέμβαση του Σταύρου Κοντονή ήταν και αυτή τη φορά κάτι παραπάνω από άμεση! Μόλις γνωστοποιήθηκε ότι η Ομοσπονδία είχε ορίσει διαιτητές για τα δύο ματς, ο Υφυπουργός αποφάσισε να αναβάλει και αυτή τη διοργάνωση ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα το πρωί απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016 και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ». 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα