Στην έξοδο ο Ν’ Λουντούλου, στο… κάδρο ο Μπαργκάν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποχωρεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, με επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου μπορεί να ανανέωσε για τρίτη χρονιά με τον ΑΡΗ, όλα δείχνουν όμως ότι δεν θα προλάβει να αγωνιστεί με τους «κιτρινόμαυρους» στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε χθες επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, τους οποίους ενημέρωσε για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Μία απόφαση η οποία προφανώς πηγάζει από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται μεταξύ των βασικών επιλογών του Νίκου Αναστόπουλου. Ετσι, αντιλαμβανόμενος ότι δεν θα βρει αρκετό χρόνο στο ροτέισον του 58χρονου τεχνικού, ζήτησε την ελευθέρας του, με πιθανότερο προορισμό τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Και κάπου εδώ… μπαίνει στο κάδρο ο Κενάν Μπαργκάν.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον ΑΡΗ να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη πλάγιου μεσοεπιθετικού. Και τελικά η παρουσία του πρώην παίκτη της Βέροιας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ΑΕΚ και Ξάνθη, να μην ήταν τόσο τυχαία.

Ο Μπαργκάν διατηρεί καλές σχέσεις με τους Θεόδωρο Καρυπίδη και Σίμο Ορφανίδη και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ν’ Λουντούλου. Ενας παίκτης με παραστάσεις σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, ο οποίος πιστεύουν στον ΑΡΗ ότι μπορεί να βοηθήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Αρκεί να δώσει και το τελικό «οκ» ο Νίκος Αναστόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα