Ο άνθρωπος των ντέρμπι και των τελικών (vids)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προχώρησε σε μία πολύ σπουδαία προσθήκη, ντύνοντας στα «κίτρινα» τον Ράφικ Τζεμπούρ, έναν παίκτη που αποδίδει καλύτερα από τον καθένα, όταν η κρισιμότητα του αγώνα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Ο Αλγερινός φορ ανέκαθεν είχε την ικανότητα να στέλνει με ευκολία την μπάλα στ’ αντίπαλα δίχτυα. Ένας επιθετικός που βρίσκεται μέσα σε κάθε φάση, μ’ εξαιρετικές τοποθετήσεις εντός της περιοχής, «κίνδυνος-θάνατος» για τις αντίπαλες άμυνες αν «τροφοδοτηθεί» σωστά από τους συμπαίκτες του.

Αυτό που χαρακτηρίζει τον 32χρονο στράικερ -πέρα από την εκτελεστική δεινότητα και τα τεχνικά χαρίσματα που διαθέτει- είναι το γεγονός ότι, έχει δημιουργήσει μία παράδοση που τον θέλει να σκοράρει στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Τζεμπούρ καθ’ όλη την διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει σκοράρει σε πάρα πολλά ντέρμπι, ενώ έχει παίξει και καταλυτικό ρόλο στα ματς που κρίνουν τίτλο. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τα γκολ που έχει σημειώσει στον τελικό Κυπέλλου του 2012 κόντρα στον Ατρόμητο, στον τελικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη χρονιά και στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού.

Ο Αλγερινός είναι ένας χαρισματικός σκόρερ, ο Νίκος Αναστόπουλος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και αναμένει από τον ποδοσφαιριστή του να προσφέρει στην ομάδα πολλές λύσεις στο σκοράρισμα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα