Ποιότητα κι εμπειρία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ, ενός παίκτη που αναμένεται να προσδώσει διαφορετική… πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Οι «κίτρινοι» αναζητούσαν έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας, με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα, που θα μπορεί να κάνει την διαφορά κατά την διάρκεια του αγώνα. Αυτός ο παίκτης αποκτήθηκε και η έλευσή του ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ μπορεί να μην έχει, πλέον, την ταχύτητα, την έκρηξη, την αντοχή των προηγούμενων ετών, αλλά παραμένει ένας «δολοφονικός» σκόρερ. Είναι παίκτης που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, να «τραβήξει» επάνω του τους αμυντικούς που έχουν επιφορτιστεί με το μαρκάρισμά του, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο χώρο για τους συμπαίκτες του. Μπορεί να παίξει με πλάτη στο τέρμα και να μοιράσει το παιχνίδι στους πλάγιους επιθετικούς, ενώ όταν η μπάλα είναι στην περιοχή, βρίσκεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, για να την στείλει στα δίχτυα.

Ο ΑΡΗΣ είχε μέχρι στιγμής την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα του Ίλιτς, το ύψος, την δύναμη και τα τρεξίματα του Καπνίδη. Με την προσθήκη του Τζεμπούρ, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου αποκτάει υπεροπλία στην γραμμή κρούσης της, γιατί σε αυτήν προστίθεται και η εκτελεστική δεινότητα του Αλγερινού. Όταν αναπτυχθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ των παικτών και άπαντες αφομοιώσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του Νίκου Αναστόπουλου, η ομάδα θα είναι σε θέση, με το υλικό που διαθέτει, να κερδίζει με άνεση τα παιχνίδια, προσφέροντας παράλληλα και όμορφο θέαμα.

Προτεινόμενα Άρθρα