Και τώρα η σειρά του κόσμου

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ενισχύθηκε σε υπερθετικό βαθμό κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο, πηγαίνει «φουλαριστός» για άνοδο και περιμένει πλέον από τον κόσμο του να τον στηρίξει όπως μόνον εκείνος ξέρει.

Ο ΑΡΗΣ διαθέτει υλικό φέτος που θα ζήλευαν και οι πρωτοκλασάτες ομάδες της Superleague. Αποκλειστικός στόχος των «κιτρίνων» η άμεση επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην διοργάνωση του Κυπέλλου.

Οι επιλογές του τεχνικού επιτελείου ήταν προσεγμένες. Ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει τι… υλικά χρειάζεται προκειμένου να επαναφέρει την ομάδα στην Α΄ κατηγορία και να την βάλει εκ νέου στις «ράγες» των επιτυχιών . Η διοίκηση από την πλευρά της τήρησε τις δεσμεύσεις της, εξόπλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα και αναμένει πλέον την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η φετινή πορεία του ΑΡΗ, ο κόσμος θα πρέπει να είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας, είτε αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας, είτε δίνοντας το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ είναι θετικά. 11.000 κόσμος στο φιλικό με την Α.Ε.Κ. και άλλος τόσος σ’ εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο τα 1000 διαρκείας είναι ένα απογοητευτικό νούμερο. Ο Καρυπίδης από την πλρυρά του έβαλε το χέρι στην τσέπη, αλλά πλέον για να γίνει η διαφορά απαιτείται στήριξη και από τον κόσμο.

Η φετινή ομάδα του ΑΡΗ φτιάχτηκε για να επιτύχει, φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια στην Superleague. Σε αυτή την πορεία, ο κόσμος αναμένεται να παίξει σημαίνοντα ρόλο.

Η αγορά διαρκείας είναι υποχρέωση πλέον όλων. Η στήριξη εκεί θα φανεί και όχι στα fb και τα καφενεία. Είναι πλέον η σειρά του κόσμου που για πρώτη φορά είδε πρώτα την διοίκηση να βάζει χρήματα και μα κάνει μεταγραφές και στην συνέχεια να ζητάει την στήριξή του.

Προτεινόμενα Άρθρα