Άνοιξε ο δρόμος για τον ΑΡΗ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Τα μέλη της ΕΕΑ ενημέρωσαν την Βέροια ότι ο φάκελος της μεταβίβασης των μετοχών είναι πλήρης, ενώ θα δοθεί κανονικά άδεια στην ομάδα της Ημαθίας- Την άλλη εβδομάδα η ακρόαση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που θα σφραγίσει και τυπικά-επίσημα την αλλαγή σελίδας

Θετική είναι η εισήγηση της ΕΕΑ τόσο για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια από τον Θ. Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο, όσο και για την αδειοδότηση της Βέροιας. Το πρώτο βεβαίως θέμα είναι αυτό που απασχολούσε και τον ΑΡΗ που πλέον θα περιμένει για μία ακόμα βδομάδα, όταν και θα κληθεί σε ακρόαση απο την ΕΕΑ για να σφραγιστεί και επίσημα το πέρασμα στην εποχή Καρυπίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS η ενημέρωση των ανθρώπων της ΕΕΑ προς την Βέροια ήταν πώς εγκρίνεται η μεταβίβαση των μετοχών και ίσως αυτό να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα. Για την αδειοδότηση της Βέροιας επίσης υπάρχει θετική απόφαση, η οποία όμως τυπικά ίσως καθυστερήσει για μία εβδομάδα και επίσημα θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής.

Από τα παραπάνω ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι πλέον η αδειοδότηση και του ΑΡΗ για έγκριση της μεγαλομετόχου κας Ειρήνη Καρυπίδη είναι τυπική. Ο φάκελος του ΑΡΗ είναι πλήρης με δεδομένο ότι έχει ήδη εγκριθεί και από το ΓΕΜΗ και πλέον αυτό το οποίο απομένει- όπως και για όλες τις ομάδες της football league- είναι να μπει και η τυπική σφραγίδα από την ΕΕΑ.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες απορρίφθηκε και η καταγγελία των Τρικάλων κατά της Βέροιας που βέβαια για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις θα μπορούσε να βλάψει και τον ΑΡΗ. Οι κίτρινοι θεωρούν ότι ο κύριος στόχος ήταν ο ΑΡΗΣ και όχι η Βέροια, γεγονός που άλλωστε έχει επισημανθεί και δημοσίως από τον κ. Καρυπίδη. Μάλιστα στον ΑΡΗ ανυπομονούν για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα στο Βικελίδης μετά και διάφορες τοποθετήσεις τόσο του κ. Γυαλιά του μεγαλομετόχου της Θεσσαλικής ομάδας, όσο και διάφορων άλλων του περιβάλλοντος της Θεσσαλικής ομάδας που προσπαθούν μέσω ΑΡΗ να κερδίσουν ορισμένα λεπτά δημοσιότητας. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο κ. Γυαλιάς θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με τα σωματεία που αντιμετώπισε πέρσι στην football league και θα πρέπει να τον σέβεται σε όλα τα επίπεδα. Θα ήταν προτιμότερο να δώσει την μάχη του για να ακολουθήσει τον ΑΡΗ στην μεγάλη κατηγορία και να μην αναλώνεται σε διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια μέσω μάλιστα πρόθυμων και στην Θεσσαλονίκη.

Εμείς θα του προτείναμε να συνεχίσει τα παιχνίδια στην θάλασσα ή στην πισίνα με τα… κορκοδειλάκια(εξαιρετικό το στυλ του στην φωτό) και να μην αναζητάει σωσίβιο της περσινής αγωνιστικής του αποτυχίας στα…χαρτιά. Πρέπει άπαντες να αντιληφθούν από την πρώτη στιγμή- και για αυτό είναι υπεύθυνος ο ΑΡΗΣ- ότι φέτος θα ανέβει ο ΑΡΗΣ και μία ακομα ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα