«Δύσκολα για όλους τα παιχνίδια στο Χαριλάου»

από AllAboutARIS

«Αν ο ΑΡΗΣ παίξει όπως ξέρει δεν θα έχει κανέναν πρόβλημα στην διάρκεια της χρονιάς»

Στην εκπομπή του  AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο  Γιώργος Κολτσίδας όπου σχολίασε την παρουσία του ΑΡΗ στους φιλικούς αγώνες και έκανε την δική του εκτίμηση για την σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα δυνατά φιλικά της ομάδας:

«Η ομάδα έκανε κάποια φιλικά με δυνατούς αντιπάλους. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή, απλά είχε το κακό με τα δυο διαφορετικά ημίχρονα. Η ομάδα μας είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο καθώς έχει πολύ καλούς παίκτες. Τα φιλικά δεν παίζουν ωστόσο πολύ μεγάλο ρόλο, καθώς υπάρχει το θέμα της τακτικής περισσότερο. Αν ο προπονητής ήθελε να δει την ομάδα με κάποιους αντιπάλους δυνατούς και όσο έφτανε πιο κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος με κάποιες ομάδες της κατηγορίας, ελπίζουμε να δικαιωθεί από την επιλογή του αυτή».

Για τα δικά του συμπεράσματα για την ομάδα:

«Στα φιλικά με τις μεγάλες ομάδες ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και έτσι στην Souperleague. Τα δυο παιχνίδια όμως με ομάδες της Football League δεν ήταν καλά παιχνίδια. Ήταν άσχημη εμφάνιση η χθεσινή για παράδειγμα. Το θετικό ήταν μόνο η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο τέλος και σκόραρε τα 3 τέρματα. Ωστόσο, φάνηκε ότι ο ΑΡΗΣ ακόμη και σε μια άσχημη μέρα κέρδισε 3-1. Όταν έρχονται ομάδες της Football League θα τα δίνουν όλα και ο ΑΡΗΣ πρέπει να δίνει το 100% και να μην αφήνει κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του. Έχουμε πάρει πάρα πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πιστεύω θα έχουμε μια ομαλή μετάβαση στην Souperleague».

Για το αν ο ΑΡΗΣ θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα στα εκτός ή στα εντός έδρας παιχνίδια:

«Όταν θα παίζεις σε ένα άσχημο γήπεδο θα είναι δύσκολα για τον ΑΡΗ. Όταν παίζουν όμως στο Χαριλάου τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους αντιπάλους. Αν ο ΑΡΗΣ πιάσει μια καλή απόδοση δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που να μπορεί αν γλυτώσει, ακόμη και αν είναι σφιχτή αμυντικά. Παρόλα αυτά, πρέπει να βρεις τον τρόπο να καθαρίζεις τους αγώνες σε κακούς αγωνιστικούς χώρους και κακές καιρικές συνθήκες. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ψυχολογία ώστε οι παίκτες να ξέρουν τι να κάνουν για να παίρνει ο ΑΡΗΣ αυτό που θέλει. Έχουμε παίκτες που με μια τους ενέργεια μπορούν να ξεκλειδώσουν μια ολόκληρη άμυνα. Αν ο ΑΡΗΣ όμως παίξει όπως ξέρει δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Για τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής:

«Δεν ξέρω τον ακριβή σχεδιασμό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει μια ομάδα με ένα δυνατό ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να μην ήρθαν στην ομάδα από νωρίς, να μην έχουν κάνει πολλές προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα αλλά με την ποιότητα και την εμπειρία τους θα βοηθήσουν και θα προσαρμοστούν σίγουρα, απλά ίσως λίγο καθυστερημένα. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν και αυτοί να προσφέρουν και αφομοιωθούν όλοι μαζί στο ρόστερ».

Για την μεταγραφή του Μπουγκερά:

«Ο ΑΡΗΣ χρειαζόταν ένα ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας. Ας ελπίσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και μένει να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση θα είναι. Ήταν λίγες οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας».

Για το αν θα προτιμούσε μια άνοδο με κακό ποδόσφαιρο ή άνομο με θελκτικό ποδόσφαιρο:

«Δεν το συζητάμε. Φυσικά θέλουμε να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος είναι πικραμένος τα τελευταία χρόνια. Το μόνο που θέλει είναι ο ΑΡΗΣ να κερδίζει άνετα και όταν επιστρέψει στην Souperleague θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Ας έχει ο ΑΡΗΣ μια ομαλή άνοδο και αν μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο θα είναι ακόμη πιο ομαλή η μετάβαση του αυτή».

Για το ότι οι άλλες ομάδες δεν έχουν βάθος στο πάγκο τους όπως φάνηκε και στο φιλικό με την Λαμία:

«Θα είναι δύσκολο για τις υπόλοιπες ομάδες όπως και για την Λαμία, γιατί θα υπάρξουν τραυματισμοί και θα είναι δύσκολα αν δεν έχει βάθος στο πάγκο μια ομάδα. Ωστόσο, η Λαμία είχε μια πολύ καλή εικόνα χθες και μια πολύ δυνατή ενδεκάδα».

Για την καινούργια διοικητική κατάσταση:

«Ότι έχει πει ο κ.Καρυπίδης έχει γίνει. Τα πράγματα κύλισαν όπως έπρεπε να κυλίσουν. Όσο η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσω και ούτε χρειάζεται να σχολιάσω. Όλα είναι ιδανικά τώρα και ότι λέει γίνονται, ωστόσο δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται σε άλλους τομείς».

Για τον ίδιο:

«Το ποδόσφαιρο μας ενδιαφέρει σίγουρα. Θα ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική. Θέλω να πάω κάπου όμως  που να μου αρέσει, κάτι ιδιαίτερο που να πετύχω κάτι. Στην οικογένεια του ΑΡΗ είμαστε όλοι, ενεργοί και μη».

«Αυτό που πρέπει να μείνει στον Αρειανό είναι να μην ξαναγίνουν τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν».

Προτεινόμενα Άρθρα