«Λάτρης» της… επανάληψης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι λένε οι αριθμοί επτά φιλικών για τον ΑΡΗ

Οι αριθμοί πάντα είναι χρήσιμοι στο ποδόσφαιρο και αποτελούν έως έναν βαθμό τον «καθρέφτη» μίας ομάδας. Εστω και αν πρόκειται για την απόδοση της σε φιλικούς αγώνες. 

Στην περίπτωση του ΑΡΗ, οι αριθμοί των τελευταίων επτά φιλικών που έχει δώσει -εξαιρείται εκείνο με τον Αχαρναϊκό- επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό που βλέπουν όλοι μέχρι στιγμής. Οτι οι «κιτρνόμαυροι» ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη. 

Από τα δέκα γκολ που έχει σκοράρει ο ΑΡΗΣ σε επτά αγώνες, τα οκτώ έχουν έρθει στο δεύτερο ημίχρονο και συγεκριμένα απέναντι σε Ολυμπιακό (1) Κέρκυρα (2), ΑΕΚ (1), Παναθηναϊκό (1) και Λαμία (3). Τα δύο που υπολείπονται, είναι εκείνα που ήρθαν στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Και για όλα τα παραπάνω, υπάρχει ακόμη μία απόδειξη. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει δεχθεί μέχρι στιγμής έντεκα γκολ σε επτά αγώνες. Πότε τα δέχθηκε; Ολα στα πρώτα 45 λεπτά! Ενα διάστημα στο οποίο έστω και σε επίπεδο φιλικών, η ομάδα μοιάζει να δυσκολεύεται περισσότερο και σίγουρα ο «Αναστό» το έχει προσέξει. Οπως έχει προσέξει και την αντίδραση των παικτών του όταν μένουν πίσω στο σκορ, δείγμα του χαρακτήρα που «χτίζει» η ομάδα. Το θέμα όμως σε μία δύσκολη και ιδιαίτερη κατηγορία όπως ο Football League, ο ΑΡΗΣ να «καθαρίζει» με τη νίκη όσο πιο νωρίς μπορεί και σε καμία περίπτωση να μην παίζει με τη φωτιά… 

Προτεινόμενα Άρθρα