«Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας πρέπει να είναι Άγγλος»

από AllAboutARIS

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως δεν είχε επαφές για να αναλάβει την εθνική Αγγλίας και ότι είναι προτιμότερο ο προπονητής της ομάδας να είναι κάποιος από το Νησί.

Το «σίριαλ» με την υποψηφιότητα του Αρσέν Βενγκέρ για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας συνεχίζεται. Με συνέντευξή του στην αγγλική ιστοσελίδα “beinsports”, ο τεχνικός της Άρσεναλ αρνήθηκε ότι είχε επαφές με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τόνισε ότι ο προπονητής των «λιονταριών» θα πρέπει να είναι Άγγλος.

«Δεν έχει υπάρξει επαφή. Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι να προσθέσω. Προσωπικά θέλω να πάει καλά η Αγγλία. Είναι πολύ σημαντικό να είναι Άγγλος ο προπονητής, πάντα το λέω αυτό. Μια χώρα σαν την Αγγλία, με τεράστιο πάθος για το ποδόσφαιρο και με τη δομή της εθνικής ομάδας μου φαίνεται ότι απαιτεί ο ηγέτης να είναι από το δική σου χώρα», είπε ο Αλσατός.

Να θυμίσουμε ότι ο Βενγκέρ, του οποίου το συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, είχε πρόσφατα δηλώσει πως θα φανταζόταν τον εαυτό του να προπονεί την εθνική Αγγλίας κάποια μέρα, πριν κάνει «στροφή» 180 μοιρών με αυτή του την συνέντευξη. 

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα