Το γρήγορο γκολ άλλαξε το παιχνίδι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα καλά τελειώματα έφεραν και τα γκολ επιτέλους για τον ΑΡΗ

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε τη σεζόν με μία σχετικά εύκολη νίκη. Και ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για το πετύχει, ήταν αυτό που πρέπει να ψάχνει σε κάθε ματς φέτος πιο πολύ από ο,τι δήποτε άλλο! Το γρήγορο γκολ.

Το τέρμα του Αντώνη Καπνίδη στο 19′ όχι μόνο απέβαλλε το άγχος από τα πόδια των παικτών, αλλά ανάγκασε και τον Αιγινιακό να δώσει χώρους και ο ΑΡΗΣ να δημιουργήσει κι άλλες ευκαιρίες στα καρέ του Τόλιου. Και δύο από αυτές ήταν αρκετές για τον Μιλούνοβιτς να βάλει στη σφραγίδα του.

Ο Σέρβος ήταν… η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας, όπως και όλοι οι παίκτες φυσικά. Ενας ΑΡΗΣ σοβαρός, που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα -κακή παρένθεση τα πρώτα λεπτά και στα δύο ημίχρονα- που έδειξε να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, βελτιωμένος στην τελική πάσα και φυσικά στα τελειώματα. Ενας ΑΡΗΣ που αν συνεχίσει έτσι μπορεί να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια και τα γκολ να έρχονται σαφώς πιο εύκολα.

Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέψουμε την αδράνεια της άμυνας σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού και κυρίως της άμυνας. Η αμυντική τετράδα έπαιξε ψηλά με αποτέλεσμα ο Αιγινιακός να βρίσκει την κίνηση στο χώρο και να ψάχνει το γκολ στην κόντρα, έχοντας τις ευκαιρίες για να το κάνει. Ενας τομέας του παιχνιδιού που λογικά θα βλέπουμε σε κάθε ματς και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να διορθώσει στον βαθμό που μπορεί.

Προτεινόμενα Άρθρα