«Είμαστε έτοιμοι»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ μέσα στην εβδομάδα, με την ελπίδα ότι θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους το επόμενο Σαββατοκύριακο

Το πρωτάθλημα των ομάδων Κ-19 της Football League είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει το επόμενπ Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος, όπως τονίζει ο Πασχάλης Μελισσάς.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο AllAboutARIS μετά το χθεσινό φιλικό με την ΑΕ Χαριλάου, αναφερόμενος στην πορεία της προετοιμασίας των παικτών του και δήλωσε ικανοποιημένος απ’ όσα βλέπει μέχρι στιγμής, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έα σεζόν και το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. 

Για το χθεσινό φιλικό και την πορείας της προετοιμασίας: «Παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν διάθεση και όρεξη για να αφομοιώσουν όσα ζητάμε. Σε κάθε φιλικό βγάζουμε και περισσότερα στοιχεία. Υπάρχει ταλέντο. Το μοναδικό που πρέπει να διατηρήσουμε ατομικά και ομαδικά, είναι ο διάθεση και η όρεξη κάθε παίκτη για να βγάζει μέσα στο γήπεδο αυτά που του ζητάμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας εν όψει πρωταθλήματος: «Είμαστε έτοιμοι. Βρισκόμαστε εκεί που θέλαμε εξ αρχής, κυρίως όσον αφορά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Τα υπόλοιπα θέλουν περισσότερη δουλειά, τακτική και κάποιους αυτοματισμούς που θέλουμε να βγάζουμε».

Για την προοπτική κάποιων παιδιών να στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα: «Είμαι αισιόδοξος. Το θέμα είναι καθαρά πόσο θα αλλάξουν τη νοοτροπία τους, για να μεταβούν από ο ερασιτεχνικό στο επαγγελματικό κομμάτι. Να προσέχουν τον εαυτό τους, να κάνουν όσα ζητάει ο προπονητής. Ολα αυτά θέλουν χρόνο. Εχουν πάντως διάθεση να απορροφήσουν όσα ζητάμε».

Για τους στόχους της Κ-19 στο φετινό πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να επιβαρύνω τα παιδιά με κάποιο στόχο. Εμείς κάθε Κυριακή θα κοιτάζουμε να κερδίζουμε και να βγάζουμε μεγαλύτερη διάρκεια σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας».

Προτεινόμενα Άρθρα