Οι πρώτες δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι… σίγουροι της ενδεκάδας και οι θέσεις που παίζονται

Τις πρώτες του δοκιμές πραγματοποίησε στη χθεσινή προπόνηση ο Νίκος Αναστόπουλος, εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Κισσαμικό. Εκεί όπου ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να κάνει μία νέα αρχή στο φετινό πρωτάθλημα και να αφήσει πίσω του τις δύο ισοπαλίες πριν τη διακοπή. 

Από αυτό το πρώτο δείγμα δοκιμών, φαίνεται ότι ο 58χρονος τεχνικός προσανατολίζεται σε μία… συνταγή Βέροιας, με κάποιες ενδεχόμενες αλλαγές. Στο χθεσινό «διπλό» δούλεψε τόσο πάνω στο 4-3-3 όσο και στο 4-2-3-1, με σχεδόν τα ίδια πρόσωπα που χρησιμοποίησε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου. 

Εκεί που δεν θα αλλάξει τίποτα είναι στα μετόπισθεν, όπου σίγουρος είναι ο Διούδης στο τέρμα, οι Τζανακάκης-Καράμπελας στα μπακ και οι Ραούλ Μπράβο-Ιντζίδης στα στόπερ. 

Στο κέντρο, από τη στιγμή που ο Ανάκογλου παραμένει αμφίβολος και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος (ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή) ο Παυλίδης συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ρόβας και Αντρέου δοκιμάστηκαν δίπλα του χθες-με τον πρώτο λογικά να έχει το προβάδισμα- ενώ οι άλλες δύο σίγουρες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται εκείνες των Τάτου και Μιλούνοβιτς. 

Οι θέσεις που φαίνεται ότι παραμένουν ανοικτές για την ώρα, είναι αυτή του δεξιού χαφ την οποία διεκδικούν Μπαργκάν, Νέτο και Ντούνης, όπως και εκείνη του φορ ανάμεσα σε Καπνίδη και Ιλιτς. 

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα πράγματα θα φανούν στην σημερινή και την αυριανή τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κρήτη. 

Προτεινόμενα Άρθρα