Να "ξεκολλήσει" από τον άσο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μετά την ισοπαλία στο Κύπελλο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-3) επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Καλλονή για το πρωτάθλημα, ένα ματς το οποίο θέλει να το κερδίσει πραγματοποιώντας και επιβλητική εμφάνιση.

Η ισοπαλία, με τον τρόπο που ήρθε, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχει αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν σε ανάλογο τέμπο και στο πρωτάθλημα.

Επόμενος αντίπαλος για τους «κίτρινους» η Καλλονή, μία ομάδα πολύ μικρότερης δυναμικότητας από τον Αστέρα, που θα έρθει στο «Κλ. Βικελίδης» για να «κλέψει» έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου γνωρίζουν τι θ’ αντιμετωπίσουν την προσεχή Δευτέρα, γι’ αυτό και θέλουν να πετύχουν από νωρίς ένα γρήγορο γκολ που θα τους «λύσει» τα πόδια και θα τους βοηθήσει να ελέγξουν καλύτερα το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με το Κύπελλο -που η μία τριάρα διαδέχεται την άλλη-, σε παιχνίδι πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ δεν έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής, να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ (1-1 με Καρδίτσα και Αιγινιακό και 0-1 με Κισσαμικό). Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις όμως και τα θετικά αποτελέσματα, έχουν δώσει ψυχολογία στους «κίτρινους», οι οποίοι θα επιχειρήσουν στο ματς της Δευτέρας με την Καλλονή να προσφέρουν και πολύ θέαμα στον κόσμο τους.

Προτεινόμενα Άρθρα