Έτοιμος για ανανέωση ο Μέσι

από AllAboutARIS

Να «δέσουν» τα αστέρια τους θέλουν στην Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα έχουν βάλει πλώρη για να «δέσουν» τα αστέρια του ρόστερ και το τελευταίο καλό νέο είχε να κάνει με τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί ήδη με τον Λουίς Σουάρες για να υπογράψει ως το 2022 με τους «Μπλαουγκράνα».

Αυτή η εξέλιξη ίσως αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στα χέρια των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα αναφορικά με την άλλη ανανέωση που… καίει τους Καταλανούς. Αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ λήγει το καλοκαίρι του 2018 και στην Μπαρτσελόνα ευελπιστούν πως θα πείσουν και τον Μέσι να ανανεώσει για αρκετά χρόνια ακόμα στο «Καμπ Νου» και να βάλουν οριστικά τέλος στο ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Ήδη από χθες βρίσκεται στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι, ο Χόρχε προκειμένου να έχει τετ-α-τετ με τον πρόεδρο των «Μπλαουγκράνα», Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο Χόρχε Μέσι «πέταξε» από την Αργεντινή στη Βαρκελώνη για να έχει καθοριστικές συζητήσεις με τον Μπαρτομέου που θα κρίνουν πολλά στην υπόθεση της ανανέωσης του Μέσι στον σύλλογο.

Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνικές επαφές όλο το προηγούμενο διάστημα και στη συνάντηση που θα έχουν θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και φυσικά το οικονομικό, το οποίο αποτελεί μία παράμετρος που δεν πρέπει να παραβλέπεται.

Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα ελπίζουν πως η συνάντηση των δύο πλευρών θα έχει θετική κατάληξη ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή που θα βάλει το θέμα του νέου συμβολαίου του Μέσι άμεσα σε έναν καλό δρόμο.

Προτεινόμενα Άρθρα