Οι πρώτοι πιθανοί και αυτοί που περιμένει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποιοι είναι οι πρώτοι υποψήφιο αντίπαλοι του ΑΡΗ στην επόμενη φάση του θεσμού

Από χθες ο ΑΡΗΣ βρίσκεται και τυπικά στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, περιμένοντας πλέον να μάθει τον αντίπαλο του.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιποι αγώνες της 3ης αγωνιστικής και να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τους πρώτους των ομίλων. Ηδη όμως έχουν προκύψει κάποια πρώτα ονόματα που ενδεχομένως ο ΑΡΗΣ να βρει στον δρόμο του.

Ενα από αυτά είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου αν και με παιχνίδι λιγότερο -παίζει αύριο στην Καλλονή- έχει «τσεκάρει» ήδη την πρωτιά στον 4ο όμιλο. Στο γκρουπ των… δυνατών βρίσκεται από χθες και ο Κισσαμικός, εξασφαλίζοντας την κορυφή του 8ου ομίλου μετά τη χθεσινή ισοπαλία του (1-1) με τον Λεβαδειακό.

Στους υπόλοιπους ομίλους η κατάσταση παραμένει ρευστή. Αλλού υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) και αλλού όλα παραμένουν ανοικτά. Ολα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι αύριο, όταν και ο ΑΡΗΣ θα έχει πλήρη εικόνα για τους υποψήφιους αντιπάλους του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ανάμεσα σε αυτούς πάντως δεν θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης, αφού οι δύο ομάδες προκρίθηκαν από τον ίδιο όμιλο.

Προτεινόμενα Άρθρα