Παίκτες… εργαλεία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι χθεσινές δοκιμές του Αναστόπουλου και η δυνατότητα κάποιων παικτών να προσφέρουν σε παραπάνω από μία θέσεις

Ο αγώνας με τη Βέροια επέτρεψε στον Νίκο Αναστόπουλο όχι μόνο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και να τσεκάρει κάποια από αυτά σε παραπάνω από μία θέσεις.

Δεν περιμέναμε βέβαια τη χθεσινή αναμέτρηση για να διαπιστώσουμε ότι ο ΑΡΗΣ διαθέτει… πολυθεσίτες. Απλά ο «αλενατόρε» είχε την ευκαιρία να τους «τσεκάρει» σε ένα επίσημο παιχνίδι και με έναν αντίπαλο επιπέδου Super League. Ασχετα αν αυτός ήταν αδιάφορος.

Μια τέτοια περίπτωση είναι του Ρόβας. Ενας φύσει αμυντικός μέσος, ο οποίος μπορεί όμως κατ’ ανάγκη στα στόπερ αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας. Δίπλα του, ο Καράμπελας έδειξε πάλι ότι εφόσον χρειαστεί μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση του στόπερ, παίζοντας και αυτός με την εμπειρία του.

Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και ο Βουτσιάς. Ενας εξτρέμ που στον ΑΡΗ εξελίχθηκε σε φουλ μπακ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά αλλά και να συγκλίνει κάποιες φορές στον άξονα. Ο Μπούρμπος επίσης έδειξε χθες καλά στοιχεία ως χαφ, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν «καθαρό» δεξιό μπακ.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και με τον Νέτο αλλά και τον Ραούλ Μπράβο, οι οποίοι ωστόσο έμειναν χθες εκτός αποστολής. Λύσεις που εφόσον χρειαστεί μπορούν να λύσουν σε κάποιες περιπτώσεις του χέρια του Αναστόπουλου, ειδικά σε θέσεις όπου υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ. Μέχρι και αν αυτές καλυφθούν τον ερχόμενη Γενάρη.

Προτεινόμενα Άρθρα