Ζητούν και τα ρέστα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται λανθασμένα οι Θεσσαλοί

To τέλος του χθεσινού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βρήκε τα Τρίκαλα να διαμαρτύρονται εντόνως για τη διαιτησία του Βρέσκα. 

Τόσο ο βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, κ. Αλεξιάδης, όσο και ο Ριζογιάννης, τόνισαν ότι η διαιτησία επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, εστιάζοντας σε δύο φάσεις. Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα όμως και το ριπλέι, τους εκθέτει.

Αρχικά στη φάση που ο Θεσσαλοί ζητούσαν πέναλτι στην ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον Διούδη, νωρίτερα ο 22χρονος εξτρέμ βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Αρα η φάση είναι ως μη γενόμενη. 

Οσον αφορά τώρα τις φωνές που κάνουν λόγο για οφσάιντ του Ιλιτς στο δεύτερο γκολ του ΑΡΗ, ακόμα και ο Σέρβος να μην καλύπτεται, ο Λεάντρο βρίσκει τη μπάλα μετά την απόκρουση του Σιδεράκη, για να φτάσει στο Σέρβο και να τη στείλει στα δίχτυα. 

Με πολύ απλά λόγια, στα Τρίκαλα ζητούν και τα ρεστά, την ώρα που ο ΑΡΗΣ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο Νέτο ή ακόμα και την κόκκινη που δεν είδε ο Κουσκουνάς στο πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Καράμπελα, στο 20′. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν το φάουλ του Τζάκσον από το οποίο προήλθε το 2-2 των Τρικάλων, ο Βρέσκας έδωσε ανάποδο πλάγιο υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ η μπάλα ήταν για τον ΑΡΗ. 

Προτεινόμενα Άρθρα