«Πολυθεσίτης και παίκτης που δουλεύει σκληρά ο Σόουζα»

από AllAboutARIS

«Είναι σε καλή ηλικία και πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα καταφέρει να προσφέρει»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κ19, Πασχάλης Μελισσάς, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, Ούγκο Σόουζα, δίνοντας μας την δική του άποψη για τον Πορτογάλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το πρώτο σχόλιο του για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, Ούγκο Σόουζα:

«Ήμασταν συμπαίκτες για ένα εξάμηνο στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο. Αυτό που θυμάμαι εγώ είναι ότι είναι πολύ δυναμικός χαρακτήρας και ποδοσφαιριστής. Τότε ήταν 20 χρονών και θεωρούνταν ταλέντο, καθώς γνώριζε πώς να παίζει ποδόσφαιρο μέσω της σκληρή»ς δουλειάς. Ωστόσο, δεν γνωρίζω την περεταίρω εξέλιξη που είχε, θυμάμαι όμως ότι πρόκειται για έναν δυνατό ποδοσφαιριστή και για την Football League χρειάζεται η δύναμη και η εμπειρία του».

«Στην Πάφο αγωνιζόταν ως αμυντικός χαφ, το είχαν μπροστά μου. Δεν ήταν ο παίκτης με τις παραπάνω ενέργειες, πήγαινε στο σίγουρο παιχνίδι και ήξερε να ελέγχει την θέση και τον χώρο του».

Για την δυνατότητα του Σόουζα να παίζει πολλές θέσεις:

«Μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχει το πρωτάθλημα θα είναι πολύ χρήσιμοι παίκτες πολυθεσίτες σαν αυτόν. Όσο πιο πολύ δουλέψει, τόσο πιο γρήγορα θα προσαρμοστεί».

Για την ηλικία του:

«Έχει μπροστά του 7-8 χρόνια παραγωγικά. Είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να προσφέρει παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το τι γίνεται με την Κ19:

«Ξεκινάμε στις 22 Ιανουαρίου. Περιμένουμε να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα. Θα είναι 4 όμιλοι, Βορράς, Στερεά Ελλάδα, Αθήνα και Κρήτη. Υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός προγραμματισμός από αυτόν στις αρχές το πρωταθλήματος, κατά τον οποίον θα υπήρχαν δυο όμιλοι, Βορρά και Νότου, με 9 ομάδες ο καθένας. Τώρα στον όμιλο μας θα είμαστε 5 ομάδες, εμείς, ο Πανθρακικός, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πανσερραϊκός και ο Αιγινιακός. Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους ένα μπαράζ, με ημιτελικό και τελικό».

«Δεν έχει πολλά παιχνίδια, δεν υπάρχει προγραμματισμός και συνεπώς δεν μπορούμε να δούμε τα παιδιά σε βάθος αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτό είναι ρίσκο για τα παιδιά».

«Ο στόχος πλέον του ελληνικού ποδοσφαίρου με την οικονομική κρίση θα πρέπει να είναι η ανα΄δειξη ελλήνων ποδοσφαιριστών. Αυτές οι κατηγορίες απαιτούν καλύτερη προσοχή και οργάνωση».

Για την κατάσταση στην ομάδα του:

«Στα φιλικά είμαστε…πρωταθλητές. Τα παιδιά έχουν κουραστεί και με την διακοπή έχουν μπει στην τελική στροφή και έχουν αποκτήσει το κατάλληλο κίνητρο που χρειάζονται».

Προτεινόμενα Άρθρα