Πίτου Γκαρσία η… επιστροφή;

από AllAboutARIS

Πρόταση του ΑΡΗ στον 33χρονο μέσο.

Στο πρόσωπο του Πίτου Γκαρσία βρίσκει ο ΑΡΗΣ μια ποιοτική προσθήκη με ένα παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής καθώς και ως αριστερός εξτρέμ. Ο 33χρονος αργεντίνος επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον ΑΡΗ( είχε φύγει τελευταία μέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου του 2010 για να πάει στον Ηρακλή), είναι πολύ πιθανό να επιστρέφει στο Κλεάνθης Βικελίδης έχοντας ολοκληρώσει το πέρασμά του από την Κορέα και την Σαονγκάμ στην οποία πήγε μετά από μια «γεμάτη» 5ετία στον Ατρόμητο. Οι κίτρινοι έχουν καταθέσει πρόταση στον αργεντινό και βρίσκονται στη φάση της οικονομικής διαπραγμάτευσης μαζί του. 

Ο Γκαρσία αγωνίστηκε στο κορεάτικο πρωτάθλημα σε 33 παιχνίδια (τα 27 βασικός) πετυχαίνοντας δυο γκολ με τελευταία του εμφάνιση στις 17 Νοεμβρίου όταν και ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα και έμεινε ελεύθερος. Ήταν δηλαδή μέχρι πρόσφατα σε φουλ αγωνιστική φόρμα ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα καθώς και τον ΑΡΗ.

Στον ΑΡΗ το εξάμηνο που έπαιξε έχει δέκα συμμετοχές (τις πέντε βασικός). Στην Ελλάδα έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή 80 φορές (4 γκολ) ενώ στον Ατρόμητο αγωνίστηκε σε 118 παιχνίδια σημειώνοντας ένα γκολ. Στον Ατρόμητο μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Αναστόπουλο τη σεζόν 2012-13.

Προτεινόμενα Άρθρα