«Ξέρω πολύ καλά τι θα πει ΑΡΗΣ »

από AllAboutARIS

«Όπου και να παίζει ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και το ξέρουν όλοι αυτό»

Τις πρώτες του δηλώσεις λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τον ΑΡΗ έκανε ο Πίτου Γκαρσία μέσω του Libero 107.4 fm.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω να πω πολλά. Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας σε εμένα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο. Ξέρω τι σημαίνει ΑΡΗΣ και πόσο βαριά είναι η φανέλα του και θέλω να δείξω ότι είμαι έτοιμος να φορέσω αυτή τη φανέλα.»

Για την πρώτη του θητεία στον ΑΡΗ:

«Την προηγούμενη φορά που ήρθα στον ΑΡΗ ήταν δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Είχα έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και είχα έρθει τελευταία στιγμή, τελευταία μέρα, χωρίς να κάνω προετοιμασία και απροπόντηος. Τώρα είμαι σε τελείως διαφορετική κατάσταση στην καριέρα μου».

Για την πρόταση που του έκανε ο ΑΡΗΣ:

«Ξέρω πολύ καλά τι θα πει ΑΡΗΣ. Όπου και να παίζει ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα. Μακάρι να μπορέσουμε να ανέβουμε όλοι μαζί γιατί όλοι ξέρουν ότι ο ΑΡΗΣ είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα».

Για την μετακίνηση του στην Κορέα:

«Στην Κορέα ήταν δύσκολη η ζωή, ποδοσφαιρικά ήταν όλα τέλεια. Η  προσωπική, καθημερινή ζωή ήταν πολύ δύσκολη. Οι πληρωμές, η πόλη ήταν όλα τέλεια, αλλά η απουσία από την οικογένεια μου ήταν αυτό που έκανε δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει όμως αυτή η εμπειρία είναι πολύ μεγάλη και σημαντική για εμένα».

Για το ότι θα βρει τον Νίκο Αναστόπουλο στον ΑΡΗ και για το ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί:

«Ξέρω τον προπονητή και πως δουλεύει η ομάδα. Περιμένω να προπονηθώ, σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο μέχρι να μπω στην ομάδα, αλλά αυτά  είναι λεπτομέρειες».

«Έμαθα να αγωνίζομαι και σαν αμυντικό χαφ και μπορώ πιστεύω να προσφέρω πολλά σε αυτή τη θέση».

Προτεινόμενα Άρθρα