Δύσκολα, αλλά νικητής!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μπαργκάν και Ιλιτς τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Αλώβητος πέρασε από το Μενίδι ο ΑΡΗΣ, επικρατώντας του Αχαρναϊκού με 2-1 για την 12η αγωνιστική της Football League.

Σε ένα γήπεδο… χωράφι, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά φρόντισε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, καταφέροντας να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν νωρίς-νωρίς με 0-2 χάρη στα γκολ των Μπαργκάν (10′) και Ιλιτς (32′). Γκολ που ξεκίνησαν από τα πόδια του πολύ καλού και σήμερα Ρόβα, με τον Τσεμπερίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με ανεβασμένη ψυχολογία και δυσκόλεψαν αρκετά τον ΑΡΗ που κάθισε αδικαιολόγητα πίσω, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να σταματήσει τον επιθετικό ρυθμό των γηπεδούχων, αδυνατώντας παράλληλα να πετύχει ένα τρίτο γκολ. Με μεγαλύτερη στιγμή του τη φάση του Καπνίδη στο 59 μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά και τη χαμένη ευκαιρία του Παυλίδη λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Σταύρος Σίπκας (Σάμου), Δημήτρης Φίλος (Βοιωτίας)

4ος: Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας)


ΚΙΤΡΙΝΕΣ
: 37′ Ματσούκας, 78′ Παπατόλιος/51′ Μπούρμπος, 69′ Τάτος, 78′ Μπαργκάν, 90’+1′ Διούδης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ :

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μουστάκης, Νταμιάνο.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (65′ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (82′ Τζανακάκης), Τάτος, Ιλιτς (58′ Καπνίδης)

Προτεινόμενα Άρθρα