Τα εύκολα, δύσκολα στο… χωράφι του Μενιδίου

από AllAboutARIS

Φύλακας άγγελος της εστίας ο Σωκράτης Διούδης, καθοριστικός στην επανάληψη ο Ιντζίδης, καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Ρόβας.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ σήμερα και αυτός που κράτησε τη νίκη στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο που ο Αχαρναικός είχε τις ευκαιρίες, είπε 2-3 φορές όχι αλλά την μεγάλη επέμβαση την έκανε στο 85΄ στην κλασική ευκαιρία του Μουστάκη.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Από τους πιο μαχητικούς παίκτες του ΑΡΗ με πολύ βοήθεια κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι και στις αλληλοκαλύψεις. Σε μια από αυτές πήρε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο την κίτρινη κάρτα. Είχε κάποια προβληματάκια στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον γρήγορο Ντάγκρα τα οποία ξεπέρασε γρήγορα.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ, που είχε το πιο δύσκολο έργο αφού στην πλευρά του επιχειρούσαν Τζέφερσον και Ματσούκας. Αυτό τον καθήλωσε στο μισό γήπεδο αλλά σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Τα πήγε αρκετά καλά, παίζοντας κατ΄ ανάγκη σε θέση κεντρικού αμυντικού. Είχε καλές τοποθετήσεις, έδιωχνε χωρίς δεύτερη κουβέντα την μπάλα και έδειξε στον προπονητή του, ότι αν παρουσιαστεί ανάγκη μπορεί να βοηθήσει.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ σήμερα. Είχε μερικές καθοριστικές επεμβάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν στο πνεύμα του ματς και μοναδική αχρείαστη ενέργεια το φάουλ που έκανε ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι καθυστερήσεις, από το οποίο προήρθε το γκολ του Αχαρναικού, άσχετα αν η παράβαση ήταν τραβηγμένη από τα μαλλιά.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Αθόρυβο ματς από τον μέσο του ΑΡΗ με πολύ τρέξιμο στα χαφ αν και όχι στα επίπεδα της εμφάνισης που έκανε με τον Πανσερραϊκό. Η ενέργεια που κάνει στο τέλος και η ευκαιρία που έχασε, δείχνει και τις επιθετικές αρετές που έχει αν και θα μπορούσε να πασάρει  στον αφύλακτο Καπνίδη.

ΡΟΒΑΣ: Δεύτερο συνεχόμενο καλό ματς από τον Ρόβα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έκλεψε μπάλες και ήταν σχεδόν πάντα πρώτος στην μπάλα. Χάρη σε μια τέτοια πίεση έκλεψε την μπάλα και έβγαλε την ασιστ στον Ίλιτς στο δεύτερο γκολ, ενώ από ωραία δική του αλλαγή πλευράς προήρθε και το λάθος του Αχαρναικού στο γκολ του Μπαργκάν.

ΤΑΤΟΣ:  Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν του επέτρεψε να βγάλει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που του… περισσεύουν. Υπήρξαν όμως 2-3 στιγμές που έδειξε την κλάση του όπως στη φάση που έφτιαξε στον Καπνίδη. Αμανσταλτικά όμως δεν βοήθησε καθόλου και για αυτό ο Αναστόπουλος στο διάστημα της πίεσης του Αχαρναικού τον πέρασε φορ.   

ΝΤΟΥΝΗΣ: Δεν πλησίασε ούτε κατά το ήμισυ την εμφάνιση που έκανε με τον Πανσερραικό αν και είχε διάθεση, πάθος και μπήκε στις φάσεις. Ήταν όμως ακίνδυνος επιθετικά.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Στην πρώτη φάση που είχε στο ματς έκανε γκολ αν και για αυτόν ισχύει πάνω-κάτω ότι και για τον Τάτο λόγω γηπέδου. Στην αρχή της επανάληψης δυο φορές βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν έβαλε καλά το σώμα του στο τελείωμα.     

ΙΛΙΤΣ: Με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε δεν φάνηκε στο ματς ενώ υπήρξαν φορές που έπρεπε να λειτουργήσει πιο ομαδικά. Αντικαταστάθηκε νωρίς αφού ο Αναστόπουλος είχε παράπονα και για την αμυντική του συμπεριφορά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Είχε την τεράστια ευκαιρία μόλις μπήκε στο ματς να διώξει το άγχος του ρευστού 1-2 πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ. Εδωσε πολλές μάχες ενώ μετά την έξοδο του Μπαργκάν, έπαιξε δεξί εξτρέμ με βοήθειες στον Μπούρμπο.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Για τον ντελικάτο σέρβο το γήπεδο ήταν εκ προοιμίου ανασταλτικός παράγοντας. Όσο αγωνίστηκε δεν τον αισθάνθηκε η άμυνα των γηπεδούχων. Έδωσε όμως βοήθειες στον Τσουμάνη στο τέλος.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Μπήκε για να προστεθεί στο κέντρο ένας ακόμη πιεστικός παίκτης και να κλείσουν οι χώροι. Στη μεγάλη ευκαιρία του Αχαρναικού στο 85΄ η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του.

Προτεινόμενα Άρθρα