«Σημασία έχει τι λέει η βαθμολογία»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πάθος, διάθεση και ομαδική αντίδραση»

Ο Νίκος Αναστόπουλος επεσήμανε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσίασε ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Αχαρναϊκό, μένοντας όμως περισσότερο στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Για τον αγώνα: «Είναι μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να κλειδώσουμε τον στόχο. Ο Αχαρναϊκός έπαιξε καλά και μακάρι να συνεχίσει να παίζει έτσι όπως σήμερα ώστε να μην κινδυνέψει. Με δύναμη, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε με 0-2 και θα μπορούσαμε να είχαμε τριπλασιάσει τα τέρματά μας».

Για τις φάσεις που ξεχώρισε από το ματς: «Για μένα δύο ήταν οι καθοριστικές φάσεις. Στο 44ο λεπτό δεχθήκαμε ένα… κρύο γκολ και κακώς δώσαμε το δικαίωμα στον Αχαρναϊκό να μπει με δύναμη στο δεύτερο ημίχρονο. Δεύτερον, οι δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαμε με τους Καπνίδη, Παυλίδη για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σημασία έχει όμως η νίκη και το τι λέει ο βαθμολογικός πίνακας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας υποστηρίξει και πιστεύω ότι τον αποζημιώσαμε για τα χιλιόμετρα που έκανε».

Για τις ευκαιρίες του Αχαρναϊκού: «Καταρχάς, μας έβαλαν να παίξουμε στις 14:00 και δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Τέλος πάντως, εμείς είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Η ομάδα είχε πάθος, διάθεση και ομαδική αντίδραση. Θέλουμε όμως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί το γκολ του Αχαρναϊκού ήρθε από χάσιμο της μπάλας».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έχοντας στο μυαλό τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Το έχω ξαναπεί, ο δικός μας αντικειμενικός στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Προτεινόμενα Άρθρα