«Ο ΑΡΗΣ πρέπει να ανέβει και θα ανέβει!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την τρομερή διάθεση και τα τρεξίματα των παικτών του κράτησε ο Νίκος Αναστόπουλος από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Για τον αγώνα: «Εγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος βοήθησε και αυτός. Ετσι τον θέλουμε και έτσι τον περιμένουμε το Σάββατο. Ξέραμε από τη στιγμή της κλήρωσης, ότι το ματς ήταν δύσκολο, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Από εκεί και πέρα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που κρατάω είναι η τρομερή διάθεση να τρέξουμε. Ολα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Σε τέτοια παιχνίδια αν δεν τρέξει περισσότερο από τον αντίπαλο, δεν έχεις τύχη. Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, παρά μόνο να κερδίσουμε.

Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει, όμως όχι και ο ΑΡΗΣ. Ο στόχος μας είναι να ανέβει στη Super League. Αυτά τα παιχνίδια, σου δίνουν μόνο κέρδος. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και σε μία εβδομάδα θα πάμε στην Αθήνα χωρίς άγχος να παίξουμε τη μπάλα μας. Ξαναλέω, το Κύπελλο μπορεί να περιμένει έναν χρόνο».

Για το κατά πόσο ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον ΑΡΗ: «Επειδή τον έχει δει τελευταία, αυτό είναι το στυλ του. Να βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση, με αποτέλεσμα η άμυνα να ανεβαίνει ψηλά».

Για τον Ταυλαρίδη: «Εάν ένας παίκτης δεν έχει υπογράψει, πως λέμε ότι έχει συμφωνήσει; Το καλοκαίρι πάλι τα ίδια έγιναν».

Για τους Σόουζα και Γκαρσία: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να τους χρησιμοποιήσουμε, όπως και κάποιους άλλους παίκτες. Τους θέλουμε όλους σε ετοιμότητα. Ο Πίτου είναι μέσα στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Σόουζα παρά την πολύμηνη απραξία του, έδειξε πολύ καλά στοιχεία».

Για τις αλλαγές του και αν έπρεπε να… φρεσκαριστεί πιο γρήγορα η μεσαία γραμμή: «Είμαι μάντης για να ξέρω τι θα γίνει; Ο Ολυμπιακός πίεζε και στο πρώτο ημίχρονο».

Για το κατά πόσο απογοητεύτηκε από το τελικό αποτέλεσμα: «Εγώ κοιτάω το πρωτάθλημα. Τελικό Κυπέλλου να παίξουμε, αν δεν ανέβουμε θα είμαστε αποτυχημένοι. Εμείς θέλουμε να φύγουμε μέρα και όχι νύχτα».

Προτεινόμενα Άρθρα