Κύριε Ζήση, όλα καλά με το πρόγραμμα;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Και την ίδια ώρα, ο αγώνας Κυπέλλου της Λαμίας ορίστηκε την επόμενη Τετάρτη

Η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ διαμηνύει όλους αυτούς τους μήνες ότι παλεύει για την εξυγίανση και την ισονομία. Μάλλον όμως στις προγραμματικές τους δηλώσεις δεν μιλούσαν για τον ΑΡΗ!

Ας αφήσουμε στην άκρη τις διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας. Στον… φανταστικό κόσμο της ΕΠΟ, αποφάσισαν να ορίσουν τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό ημέρα Πέμπτη, ενώ τρεις ημέρες μετά ο ΑΡΗΣ παίζει στη Λαμία. Μία Λαμία που ορίστηκε να παίξει Τετάρτη. Σύμπτωση; Μάλλον οχι! Διότι το ίδιο έγινε και αυτή την εβδομάδα!

ΑΡΗΣ και ΟΦΗ παίζουν αντίπαλοι το ερχόμενο Σάββατο! Ο ΑΡΗΣ έπαιξε χθες, ενώ ο αγώνας των Κρητικών με την Ξάνθη έγινε την Τρίτη! Και αυτό σύμπτωση;;;;

Πρέπει να θυμίσουμε ότι υπεύθυνος Κυπέλλου έχει οριστεί ο Ζήσης Βρύζας… Αυτός δηλαδή που αν θυμόμαστε σωστά, είναι στα δικαστήρια με τον Θεόδωρο Καρυπίδη επί προσωπικού. Τουλάχιστον έτσι έλεγαν δημοσιεύματα το περασμένο καλοκαίρι, τα οποία ο κ. Βρύζας δεν διέψευσε.

Αραγε ο κ. Κουτσοκούμνης είναι ενήμερος για όλα αυτά; Είναι τυχαίο ότι ο ΑΡΗΣ βγαίνει μονίμως χαμένος στους ορισμούς; Απαντήσει υπάρχουν αλλά σίγουρα οι υπεύθυνοι δεν θέλουν να της δώσουν! Σε κάθε περίπτωση ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να αντιδράσει και ειδικά τώρα, που η ομάδα έχει ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα μπροστά της!

Προτεινόμενα Άρθρα