Δεν τον πιάνει κανένας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρώτος σκόρερ πλέον της ομάδας ο «Μιλού», σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Η φόρμα του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια, είναι αποτέλεσμα και της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας. Με ένα από τα πιο… τρανά παραδείγματα, να είναι αυτό του Λούκα Μιλούνοβιτς. 

Ο Σέρβος έχει πάρει… φωτιά στους τελευταίους αγώνες και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή του ΑΡΗ. Μπορεί η εικόνα του μέσα στους αγώνες να έχει διακυμάνσεις, όμως στέλνει τη μπάλα στο… πλεκτό και αυτό είναι που μετράει. Το λένε άλλωστε και οι αριθμοί! 

Από την ήττα στην Καλλιθέα μέχρι και χθες, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει ο ΑΡΗΣ και πιο συγκεκριμένα κόντρα σε Παναιγιάλειο, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Αν εξαιρέσουμε το γκολ του κόντρα στους Σερραίους -ήταν το 4ο του ΑΡΗ- τα δύο έδωσαν τρεις πολύτιμος βαθμούς στον ΑΡΗ ενώ με τον Ολυμπιακό έδωσε στην ομάδα το δικαίωμα να ελπίζει στον επαναληπτικό της Αθήνας. 

Ο Σέρβος αρκετές φορές πατάει περιοχή και λειτουργεί ως «κρυφός» φορ στα πλάνα του Αναστόπουλου. Οπως χθες ,που άλλαξε ρόλους με τον Ιλιτς και με ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας, μετέτρεψε σε γκολ την εξαιρετική πάσα του συμπατριώτη του. 

Προτεινόμενα Άρθρα