Υποψίες για δύο στημένα παιχνίδια στην Πορτογαλία

από AllAboutARIS

Σε μία άκρως περίεργη ενέργεια που μαρτυρά ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα προχώρησαν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Πορτογαλία!

Τα αφύσικα αυξημένα πονταρίσματα στον άσο της Φεϊρένσε στον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στην Ρίο Άβε (με μέσο όρο απόδοσης το 3,10) ανάγκασε όλες τις εταιρίες να ακυρώσουν όλα τα πονταρίσματα που δέχθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υπολογίζεται ότι ο τζίρος που δέχθηκε ο άσος της Φεϊρένσε ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπήρξε μονό ποντάρισμα που ήρθε από την Κίνα και ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ!

Συμπτωματικά (;) το παιχνίδι έληξε με νίκη της Φεϊρένσε με 2-1 σε ένα ματς όπου σκόραρε τόσο ο δικός μας Τάσος Καραμάνος (έκανε το 2-0 στο 74ο λεπτό), αλλά και ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Πασιένσια που διαμόρφωσε το 2-1 στις καθυστερήσεις.

Η δεύτερη και πιο ύποπτη περίπτωση αφορά παιχνίδι της τρίτης κατηγορίας, όπου η Operário κέρδισε με 7-1 την Carapinheirense, με 6 γκολ να μπαίνουν στα τελευταία 25 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο αύξησε κατά πολύ τις ελπίδες ανόδου της, αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί πια της Ουνιάο Λεϊρία (ζήτησε επίσημα διερεύνηση από την πορτογαλική ομοσπονδία) μιας και έχει πια θετικό συντελεστή +1 στην διαφορά γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα