«Εξοδος» κινδύνου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ στενά τα περιθώρια πλέον για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Στη Σπάρτη πέφτει η αυλαία του 1ου γύρου για τον ΑΡΗ, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Football League (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3).

Τα περιθώρια για απώλειες έχουν πάψει να υφίστανται εδώ και καιρό για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι καλούνται να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και να φύγουν με τη νίκη από τη δύσκολη έδρα της μαχητικής Σπάρτης. 

Με απουσίες στη Σπάρτη

Η αποστολή ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Λακωνίας χωρίς τον Ρόβα που έχασε τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ίωσης, ενώ ο Αναστόπουλος άφησε εκτός Ιντζίδη και Ραούλ Μπράβο, έχοντας ως μόνη εναλλακτική στα στόπερ τον Καράμπελα. Ο τελευταίος έχει το προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας, θέση που διεκδικεί και ο Τζανακάκης στα μετόπισθεν, όπου σίγουροι είναι οι Ταυλαρίδης, Σόουζα και Μπούρμπος, με τον Διούδη στο τέρμα.

Ο Πίτου έχει προβάδισμα έναντι του ανεβασμένου Ανάκογλου για να ξεκινήσει δίπλα στον Παυλίδη, με τον Τάτο λίγο πιο μπροστά. Ο Ντούνης επιστρέφει από την τιμωρία του και λογικά θα είναι ένας εκ των δύο εξτρέμ μαζί με Μπαργκάν ή Μιλούνοβιτς, ενώ ο Ιλιτς αναμένεται να είναι ο μοναδικός προωθημένος. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

Σχεδόν πλήρεις οι Λάκωνες

Για ένα ιστορικό παιχνίδι προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες η ομάδα της Σπάρτης, ψάχνοντας σήμερα τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον ΑΡΗ. Ο Σωτήρης Αντωνίου πήρε συνολικά 21 παίκτες την αποστολή, με μοναδικλο απόντα τον τραυματία Λώττα.

Προτεινόμενα Άρθρα