Ταύτιση απόψεων και ευθύνες…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα είπε και με τους παίκτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έχοντας πάντως πάρει ήδη την απόφαση του.

Η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στο Ρύσιο δεν είχε να κάνει μόνο με την ενημέρωση της ομάδας για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήθελε να δει το κλίμα στο άκουσμα της είδησης αποχώρησης του Νίκου Αναστόπουλου και να διαπιστώσει πως υποδέχτηκαν οι παίκτες αυτή την εξέλιξη.

Ο Καρυπίδης συγκέντρωσε τους… παλιούς αλλά και κάποιους «νέους» στο γραφείο, διαπιστώνοντας ταύτιση απόψεων. Και αυτό διότι όσοι πήραν τον λόγο και μίλησαν, παραδέχθηκαν ότι πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα Συμφώνησαν δηλαδή στην ουσία με την απόφαση του Καρυπίδη, βλέποντας ότι η παρουσία του Αναστόπουλου δεν έκανε πλέον καλό στην ομάδα. 

Βέβαια και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Παραδέχθηκαν για ακόμη μία φορά ότι ευθύνονται και οι ίδιοι για την εικόνα της ομάδας, τόσο ενώπιον του Καρυπίδη που απαίτησε να το… αλλάξουν και να βάλουν τέλος στις γκέλες, όσο και σε μεταξύ τους συζητήσεις. Το ίδιο βέβαια έχει γίνει ξανά προσφάτως, όμως τα λόγια δεν έγιναν πράξεις μέσα στο γήπεδο. Ισως η αλλαγή προπονητή να βοηθήσει τελικά προς αυτή την κατεύθυνση…

Προτεινόμενα Άρθρα