Το «Έτιχαντ» στα «κίτρινα»! (pics+vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εικόνες και στιγμές, που ευχή όλων είναι να επαναληφθούν ξανά

Τις ήττες δεν θέλει να τις θυμάται κανένας. Ηττες όμως σαν εκείνη από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον ΑΡΗ, έχουν αφήσει μία γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα και τον κόσμο.

Η… γλυκιά γεύση δεν έχει να κάνει μόνο με την πορεία εκείνη τη σεζόν στο Europa League, αλλά και με τις φανταστικές εικόνες που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας στο «Ετιχάντ», αλλά και τους δρόμους του Μάντσεστερ. Εικόνες που ακόμα και σήμερα μνημονεύονται από τους Αγγλους και ευχή όλων είναι ο σύλλογος να τις ζήσει ξανά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «πολίτες» έβαλαν από νωρίς τέλος στα όνειρα του ΑΡΗ για πρόκριση με τα δύο γκολ του Τζέκο (7′, 12′), με τον Τουρέ στο 76′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0. 

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Μπόατενγκ, Κομπανί (35′ λ.τρ. Σαμπαλέτα), Λέσκοτ, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα (79′ Ράιτ Φίλιπς), Τέβες (79′ Βιεϊρά), Μπαλοτέλι, Ντζέκο.

ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Πρίττας, Φατί, Νέτο (80′ Καζναφέρης), Σακάτα (46′ Μενδρινός), Τόχα, Μπομπαντίγια (60′ Κόκε).

Προτεινόμενα Άρθρα