"Υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

"Πρέπει να έχουμε το γερμανικό μοντέλο σαν πρότυπό μας και να μην ξεχνάμε ότι δουλεύουμε με παιδιά", σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι ο μεγάλος χορηγός των τμημάτων Κ17 και Κ19 του ΑΡΗ και μίλησε για την κατάσταση στα τμήματα υποδομής του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, αλλά και για την α΄ ομάδα.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λαζαρίδης στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR” και τον Libero 107,4.

Για το πώς προέκυψε η σχέση του με τον ΑΡΗ: «Κάποια μέρα πήγα να δω τον ΑΡΗ σ΄ ένα φιλικό. Είδαμε, λοιπόν, τον αγώνα και μου είπε ο Πασχάλης (σ.σ. Μελισσάς) ότι θ΄ αναλάβει την Κ17 και την Κ19 στον ΑΡΗ. Καθίσαμε και συζητήσαμε για το πώς θα μπορούσα να βοηθήσω εγώ. Ποιον κοινό στόχο θα μπορούσαμε να έχουμε. Βρήκαμε, λοιπόν, κάποια κοινά στοιχεία και είπαμε ότι μπορούσαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά».

Για το ποια είναι η συμμετοχή του στον σύλλογο: «Έχουμε κάνει μια συμφωνία για το πώς θα διαφημίζεται η εταιρία που έχω στη Γερμανία και θα στηρίξουμε την προσπάθεια, που γίνεται αυτήν την στιγμή από τον Πασχάλη τον Μελισσά και το επιτελείο του.

Ο στόχος μας είναι και πρέπει να είναι πάντα να φέρουμε κάτι διαφορετικό στον ΑΡΗ. Επειδή έχω μεγαλώσει στο εξωτερικό, θα έλεγα ότι πρέπει να έχουμε το γερμανικό μοντέλο σαν πρότυπό μας. Να μην ξεχνάμε ότι δουλεύουμε με παιδιά. Πιστεύω ότι πρέπει να επενδύουμε στους χαρακτήρες αυτών των παιδιών. Να μπορούμε να τα προετοιμάζουμε ώστε να βγαίνουν έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Ο ΑΡΗΣ και στο παρελθόν έβγαζε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα πρέπει να το κρατήσουμε σαν βασικό στοιχείο και με τον Πασχάλη τον Μελισσά συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

Για το αν έχει συναντήσει τον κ. Καρυπίδη: «Δυστυχώς, δεν έχουμε βρεθεί με τον κ. Καρυπίδη. Ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή. Καταλαβαίνω ότι είναι πολυάσχολος και δεν μπορεί να συναντηθεί με όλους τους χορηγούς. Όμως, σαν μέγας χορηγός, που είμαι στις ακαδημίες, ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία κάποια στιγμή στο μέλλον».

Για το αν υπάρχει η πρόθεση να επεκτείνει τη συνεργασία του σε υψηλότερο επίπεδο: «Δεν θα ήθελα να εκφράσω άποψη τώρα».

Για το αν παρακολουθεί τους αγώνες της Α΄ ομάδας: «Ναι, αν και έχω κάποια στενοχώρια. Εγώ πιστεύω ότι η 3η θέση αδικεί τον ΑΡΗ. Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ θα έπρεπε να είναι σίγουρα στην 1η, αν όχι στη 2η, αλλά είμαι σίγουρος ότι θ΄ ανέβει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θ΄ ανέβει. Μην ξεχνάμε ότι η Λαμία και ο Απόλλων πρέπει να περάσουν από το Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι αρκετός ο δρόμος και θέλω να πιστεύω σαν Αρειανός ότι θ΄ ανέβουμε».

Για το αν βλέπει ταλέντο στις μικρές ηλικίες: «Υπάρχει ταλέντο, αν και δεν είμαι ο αρμόδιος για να το κρίνει. Και η Κ17 και η Κ19 είναι δουλεμένες ομάδες και το βγάζουν στο γήπεδο. Νομίζω ότι δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση»

Για το αν είχε ενασχόληση και στη Γερμανία με το ποδόσφαιρο: «Βεβαίως, και στη Γερμανία έχουμε χορηγήσει ομάδες».

Προτεινόμενα Άρθρα