"Κέρδισε δίκαια ο ΑΡΗΣ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής του Κισσαμικού μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΡΗ

Ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους του ΑΡΗ για την ευκαιρία που έδωσαν στον γιο του να “ανοίξει” όπως ανέφερε ο ίδιος, τα φτερά του στο ευρωπαϊκό πόδόσφαιρο, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΑΡΗ. 

Αναλυτικά ανέφερε: 

“Θα επαναλαβω ότι ανέφερα και μετά το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία. ο Κισσαμικός παίζει μόνο για τον εαυτό του και για κανέναν άλλον. Και εμείς θέλουμε τους βαθμούς για να σωθούμε. Σήμερα ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και με διαφορά. Ξέραμε πως υπήρχε πίσεη για το αποτέλεσμα και πως όσο περνάει ο χρόνος  το παιχνίδι θα ερχόταν πιο πολύ στα μέτρα μας. Δυστυχώς  δεχθήκαμε τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον ΑΡΗ. Η δική μου ομάδα έδειξε αυτό που θέλω να βλέπω στο Β ημίχρονο και κυρίως στο τελευταίο μισάωρο, χωρίς να δημιουργήσουμε τις μεγάλες φάσεις για την εστία του ΑΡΗ, όμως δείξαμε πως κακώς βρισκόμαστε στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. και πως είμαστε ικανοί και άξιοι για κάτι παραπάνω. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΑΡΗ, ο οποίος κέρδισε δίκαια. Καταλαβαίνω πως οι ποδοσφαιριστές παίζουν με πίεση για το αποτέλεσμα και συγχρόνως περιμένουν το στραβοπάτημα των από πάνω.”

Για το πως κρίνει την μετάπτωση της απόδοσης του ΑΡΗ στο Β μέρος:

“Με προβλημάτισε η εικόνα του ΑΡΗ, και κυρίως το γεγονός πως εμείς είχαμε παιχνίδι και την Τετάρτη. Περίμενα να είμαστε πιο κουρασμένοι από τους γηπεδούχους, και κυρίως στο β ημίχρονο. Παίξαμε με αρκετές αλλαγές και με παιδιά που δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη.Έχω αφήσει εκτός 18άδας παιδιά που την επόμενη Κυριακή θα ξεκινήσουν το παιχνίδι. Θεωρώ πως στον ΑΡΗ υπάρχει πίεση. Και λόγω φανέλας και λόγω βαθμολογίας. Το θεωρώ φυσιολογικό να κάθεται και λίγο πίσω ο ΑΡΗΣ ώστε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω πως δεν υπάρχουν δυνάμεις, θεωρώ πως πιο πολύ είναι θέμα πίεσης. Όσο πλησιάζουν στο τέλος οι παίκτες του ΑΡΗ θα χρειαστούν και την βοήθεια του κόσμου ώστε να αντέξουν αυτή την πίεση. “

Προτεινόμενα Άρθρα