«Ψάχνεται» στην επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ο 47χρονος τεχνικός

Οι Πέμπτες με Κωστένογλου εξελίσσονται… παραδοσιακά σε μέρες που ξεκινούν οι δοκιμές ενδεκάδας από τον 47χρονο τεχνικό.

Ετσι από χθες λοιπόν ο Καβαλιώτης κόουτς άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή, δείχνοντας να… ψάχνεται μεσοεπιθετικά.

Η απουσία του Μιλούνοβιτς διατηρεί το κενό στα εξτρέμ, εκεί όπου χθες δοκιμάστηκε ο Ίλιτς, Είτε στα δεξιά όταν στους βασικούς αγωνιζόταν ο Μπαργκάν είτε στα αριστερά όταν συνυπήρχε με τον Ανάκογλου. Εφόσον ο Σέρβος ξεκινήσει στα πλάγια την Κυριακή, τότε ο Καπνίδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Εκεί που δοκιμάστηκε δηλαδή χθες. Σήμερα και αύριο θα ξεκαθαρίσει αν αυτό το πλάνο θα περάσει και στην πράξη ή αν ο Κωστένογλου θα ακολουθήσει την περπατημένη των τελευταίων αγώνων και διατηρήσει τον Σέρβο σε ρόλο φορ.

Στη μεσαία γραμμή, είναι πιθανή η επιστροφή του Ρόβα στο αρχικό σχήμα αντί του πιο επιθετικού Παυλίδη, με τον Κωστένογλου να τους δοκιμάσει και τους δύο μαζί με Τάτο και Πίτου που θεωρούνται σίγουροι.

Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στην άμυνα, όπου ο Καράμπελας αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο και να συμπληρώσει την τετράδα μαζί με Χαριτωνίδη, Σόουζα, Τζανακάκη και τον Διούδη στο τέρμα.

Προτεινόμενα Άρθρα