Με φόρα για το «διπλό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς Μιλούνοβιτς και Τσουμάνη οι «κιτρινόμαυροι»

Ακόμη μία Κυριακή και ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΑΡΗ. Αυτή τη φορά με αντίπαλο την Καλλονή (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΤ3) για την 21η αγωνιστική της Football League. 

Στη Λέσβο οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν την τέταρτη σερί νίκη τους και και τρίτη με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο τους, ώστε να μειώσουν εκ νέου στους 6 βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Χωρίς Μιλούνοβιτς και Τσουμάνη

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο Τσουμάνης έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω ίωσης, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν επίσης οι Ιντζίδης-Ραούλ Μπράβο.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός φαίνεται ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ανάμεσα σε Ντούνη και Καπνίδη για μία θέση στην επίθεση, ενώ Ρόβας και Παυλίδης διεκδικούν ακόμη μία στη μεσαία γραμμή με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Διούδης, Τζανακάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Πίτου, Τάτος, Μπαργκάν και Ίλιτς αναμένεται να είναι οι υπόλοιποι που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Με προβλήματα σε ένα από τα τελευταία «χαρτιά» της… 

Το παιχνίδι με τον ΑΡΗ αποτελεί μά από τις τελευταίες- αν όχι την τελευταία- ευκαιρίες της Καλλονής για την παραμονή της στην κατηγορία. Στην προσπάθεια αυτή, ο Δημήτρης Γαβαλάς δεν υπολογίζει στους Μανιάτη (τραυματίας), Μέγκαχεντ (τιμωρημένος), Γιώργου (ανέτοιμος) και Τριανταφύλλου (φαντάρος). Αντίθετα, επιστρέφει ο Τζελίδης από τραυματισμό.

Η αποστολή της Καλλονής: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Τζελίδης, Αποστόλου, Λίταινας, Γιουκαρής, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Δικαιόπουλος, Ναούμ, Σβόγιτς, Σισέ και Μέξης
 

Προτεινόμενα Άρθρα