Ευκαιρία για ξέσπασμα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την προσεχή Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αγροτικό Αστέρα, μία ομάδα που αγνοεί τον τελευταίο μήνα τη νίκη.

Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου θέλει να πορευτεί μέχρι τέλους με νίκες, προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο της και να επιστρέψει στην φυσική της θέση.

Πρωταρχικός στόχος των «κιτρίνων», όπως έχει σημειώσει και ο Νίκος Κωστένογλου, είναι το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί της νίκης σε κάθε ματς, με το θέαμα να περνάει σε 2η μοίρα. Την προσεχή Κυριακή πάντως, ο ΑΡΗΣ μπορεί να συνδυάσει και τα δύο αυτά στοιχεία, καθώς παίζει στην έδρα του με τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση.

Η ομάδα του Ευόσμου πανηγύρισε την τελευταία της νίκη στις 12/03. Έκτοτε, σε έξι παιχνίδια μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία, σκοράροντας μόλις δύο φορές αυτό το διάστημα. Γενικότερα εκτός έδρας η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, καθώς σε 12 παιχνίδια έχει 8 ήττες, 3 νίκες και μία ισοπαλί.

Την επερχόμενη Κυριακή, ο ΑΡΗΣ πρέπει να εκμεταλλευτεί όλα τα παραπάνω στοιχεία και με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση να συνδυάσει τη νίκη του και μ’ ένα ευρύ σκορ, γεγονός που θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια.

Προτεινόμενα Άρθρα