Νίκη με «σφυροκόπημα»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την προσεχή Κυριακή τον Αγροτικό Αστέρα και θέλει να συνδυάσει τη νίκη του και με ευρύ σκορ.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου σε κάθε παιχνίδι είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, έστω και με 1-0. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βέβαια, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, γιατί κατά γενική ομολογία  οι «κίτρινοι» αποδίδουν καλύτερα και φτάνουν στις νίκες με σχετική ευκολία.

Πιο συγκεκριμένα, στα τέσσερα από τα τελευταία έξι εντός έδρας ματς, ο ΑΡΗΣ έχει σημειώσει από τρία γκολ και πάνω (δεν υπολογίζεται το ματς με τον Πανθρακικό που ο ΑΡΗΣ κέρδισε με 3-0 άνευ αγώνος λόγω αποχώρησης της ομάδας της Κομοτηνής). Η αρχή έγινε κόντρα στον Πανσερραϊκό με το επιβλητικό 4-0. Ακολούθησε η δύσκολη επικράτηση με 1-0 επί του Ο.Φ.Η. και στην συνέχεια το 3-0 κόντρα στην Καρδίτσα. Τελευταία φορά που έμεινε στο 1-0 ο ΑΡΗΣ, ήταν κόντρα στον Κισσαμικό. Έκτοτε μετράει νίκη με 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, 4-0 κόντρα στον Πανελευσινιακό και προσφάτως 3-0 κόντρα στην Καλλιθέα.

Την Κυριακή, πέρα από το «τρίποντο» της νίκης, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου θέλει να σημειώσει και πολλά γκολ. Με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα από το ξεκίνημα, να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Μία νίκη με ευρύ σκορ, θα επηρεάσει θετικά και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια.

Προτεινόμενα Άρθρα