Ένα…. συν ένα ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παραμένει το δίλημμα στην επίθεση μεταξύ Ίλιτς και Καπνίδη

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (22/04) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, μαζί με τις τελκές δοκιμές του Νίκου Κωστένογλου για την αυριανή ενδεκάδα. 

Περίπου 24 ώρες πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Ευόσμου, ο 47χρονος τεχνικός φαίνεται ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα αν θα χρησιμοποιήσει τον Ίλιτς ή τον Καπνίδη στην κορυφή της επίθεσης. Μία απόφαση που αναμένεται να πάρει λίγες ώρες πριν την αυριανή αναμέτρηση. 

Στις πλευρές ο Παυλίδης έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στα αριστερά, ανεβάζοντας ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση. Δεν αποκλείεται όμως και το ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Μιλούνοβιτς και ο 25χρονος μέσος να έρθει κάποια στιγμή από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα. 

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις, με τον Ντούνη να καλύπτει τη δεξιά πλευρά και τους Τάτο, Πίτου, Ρόβα να αποτελούν την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Τζανακάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα και Καράμπελας θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας, με τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια. 

Προτεινόμενα Άρθρα