Ο ΑΡΗΣ, τη δουλειά του!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καταδικαστική για ακόμη μία φορά οποιαδήποτε απώλεια βαθμών

Ακόμη μία ποδοσφαιρική κωμωδία έλαβε χώρα χθες με πρωταγωνίστρια τη Λαμία. Ο ΑΡΗΣ όμως είναι αναγκασμένος να συνεχίσει τη δική του προσπάθεια παρά τα όσα συνεχίζουν να γίνονται με τους Φθιωτούς. 

Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα στην 27η στροφή του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο μπαίνει στην τελική του ευθεία. 

Χωρίς Μπούρμπο και με τα γνωστά προβλήματα

Τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε αυτή την εβδομάδα για τον Νίκο Κωστένογλου, καθώς δεν είχε να διαχειριστεί μόνο την τιμωρία του Μπούρμπου αλλά και τον τραυματισμό του Τσουμάνη. Ο Γιαννιώτης μπακ υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και έτσι δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι, όπως το ίδιο ισχύει και για τους Μπαργκάν, Ανάκογλου. Στον αντίποδα ο τεχνικός του ΑΡΗ έχει ξανά στη διάθεση του τον Παυλίδη, ο οποίος διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Μιλούνοβιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Ψάχνει… ανάσα ο Αγροτικός

Η ομάδα του Ευόσμου προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και θα προσπαθήσει σήμερα να βάλει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί ώστε να αποφύγει ενδεχόμενα… μπλεξίματα. Ο Νίκος Καραμπετάκης πήρε στην αποστολή τους Τάι, Ουνγιαλίδη ενώ άφησε εκτός τους Αργυρίου, Δεινόπαπας και Κυριακίδης. 

Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Τάι, Πάτο, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέκας, Γκέσιος, Γκότοβος, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Πάλλας, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής.

Προτεινόμενα Άρθρα